| blockbuster a întrebat:

Ce sa fac? e o blonda la scoala si am impresia ca ma place (si eu o >plac:") insa nu stiu cum sa fac sa ma bag cu ea si nici nu stiu daca ma place cu adevarat! spuneti-mi va rog ajutati-ma cu pasii. as vrea sa-mi spuneti cand pot sa incep viata sexuala cu ea? app. am 12 ani si ea are tot 12 e in clasa cu me.(nu ma luati drept un cuopil de 6 ani ca nu-s asa) am trecut prin multe! ajutati-ma. e buna rau fata. ma duc cu ea pe afara cu colegii, am nr ei de telbig grin. heelp me

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oh in sfarsit laughing cineva de varsta mea care vrea sa inceapa viata sexuala, pai ar trebui sa o incepi la 13-14 ani dar usor...
jucati adevar provocare sau procente, si spune-le la prieteni tai sa te puna sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine sau sa o pupi, assa am facut eu si eu am 12 ani happy am trecut prin multe, si spune-le prietenilor tai sa o intrebe pe ea daca spune procente sa o intrebe cat la suta ii place de tine normal ca va zice putin dar adevarul e ca te place mult big grin sper sa te ajute

13 răspunsuri:
| angelinthedark a răspuns:

Buna, tu deja te gandesti la inceperea vietii sexuale, baiete, ai mancat ceva stricat? Oooooo prin tare multe ai trecut, sa fim seriosi, mai ai mult de mancat ca sa treci prin multe, vezi-ti de carte, stai in banca ta, dik blonda! Ai 12 ani si mare macho esti si tu, du-te ma la gara... poate nici nu te place si te bucuri si tu degeaba, hai pa.

| Smarandica a răspuns:

Are dreptate angelinthedark! tu esti abia un mucos de copil si inti trebuie f. Utai? vezi-ti tu de cartea ta copile.Nici nu ti-or dat bine flo.cii si deja te si gandesti la prostii straight face Ce-ar zice parintii tai de ar vedea ce-ai scris tu aici?

| xlmpq a răspuns:

Omg la 12 ani te gandesti la viata sexuala?laughing

| nobody_9468 a răspuns:

Bine ca ai specificat ca e blondalaughing
Bhai omule pune mana pe carte, pana si pe ex'ul meu de 16 ani l'am considerat un copil cand am vorbit despre astalaughing
Lasa fata in pace, cand ai specificat ca este blonda la ce te'ai referithee hee

Bafta.

| LoveBabyMee a răspuns:

La 19 ani se incepe maaa viata sexuala nu la 12 mai copile ai 12 ani si te gandesti la fu***

| chocolatte a răspuns:

Invit-o la biblioteca sa va documentati pentru urmatorul referat la istorie sau alta materie pentru ca pe acest lucru trebuie sa va concentrati la varsta voastra! Eu la 12 ani faceam hainute la papusilaughing nu ma intrebam la ce varsta imi pot incepe viata sexuala! Mai ai de papat pana veti ajunge la pasul asta! Rabdare...si Bafta

| Elena1234456 a răspuns:

Wow! Las varsta prea frageda la o parte, dar nici macar nu esti cu ea si te gandesti la sex! Nu asa se procedeaza.se vede ca nu tii la ea cu adevarat.

| Zâmbărici a răspuns:

Macar ai cu ce sa faci sex?laughingrolling on the floor

| aniohetova a răspuns:

Tot ce iti ramane e sa-ti iei inima in dinti si sa o intrebi daca ei ii place de tine si sa vezi ce spune. Spune-i si tu despre sentimentele tale si vezi ce iese.Si referitor la inceperea vietii sexuale cu ea, cred ca nu ar trebui sa aduci in discutie asta doar daca o stii foarte bine si ii cunosti caracterul si stii ca nu ar deranja-o. Altfel nu. Pentru ca exista probabilitatea sa inteleaga ca vrei sa fii cu ea doar ca sa te culci cu ea. Ceea ce cred eu e destul de adevarat din moment ce ai spus "e buna rau " si ai mai inttrebat si de viata sexuala. Daca e o tipa ok, la locul ei cuminte, nu te juca cu ea. Din simpatia pe care o are pentru tine s-ar putea sa nu mai ramana nimic, iar daca vrei sa fii cunoscut de fete ca un nemernic da-i drumul.

| Daiana90 a răspuns:

Dumnezeule am aproape 15 ani si nu m-am ganditi niciodata la sex pana acum.Sa fim seriosi 12 ani :O:O:O OMG heyy cuvantul scoala iti spune ceva? eu nici prieten nu am, si nici nu am avut.Nici nu am degand sa am ca mi se pare prea curand adica sa-mi las scoala pentru niste pupaturi...in fine revino-ti serios isi zic.

| Smarandica a răspuns:

Are dreptate Daiana.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Cuopil? ce inseamna? poate vrei sa zici copil.totusi esi copkil.am un verisor de varsta ta si nu se gandeste DELOCCCCCC! apropo, nu vreau sa par nepoliticoasa, dar cere sfatul unei fete. aaaa, in plus nu iti pasa cuvantul SCOALA.

| blockbuster explică:

Nu mai raportez la toata lumea dar mei... eu am spus "as vrea sa-mi spuneti cand pot sa incep viata sexuala cu ea? " CAND? CAND? intelegeti romaneste? cand mei... incepe o intrebare. si lady gaga. cuopil e cuv. cum spui uh copkil asa spunem noi cei din cartierbig grin amiohetova a spus cel mai bine si da. am intrebare'to SI AKM SUNT CU EA! am vb cu multi oameni si zic ca pe la 17 ani deja sa incep viata sexuala sunteti turci! (ma scuze) am spus CAND POT SA INCEP VIATA SEXUAALAA!