| blockbuster a întrebat:

Ce sa fac? e o blonda super la scoala si pare sa ma placa... ies cu ea afara si cu prietenii, se uita le mine,. de unde sa-mi dau seama ca ma place? eu o plac, e mumoasa. in cazul ca e sa ma placa ajutati-ma cu pasii.straight face va roog. cand incep viata sexuala cu ea? app. am 12 ani big grin ea tot 12. suntem in aceeasi clasa. si nu ma luati ca un cuopil de 8 anisori. (am trecut prin multe) sunt glumet cu ea si. nu stiu vreau sa ma bag cu ea. ce sa fack?

7 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Hai ca ati inceput sa va dati mari! Daca chiar ai 12 ani, crezi ca lumea isi pune mintea cu glumele tale?

| andreea7520 a răspuns:

Mda laughing ce ziceam oh go on o blonda super, are 12 ani... ce mai are? ţâţe mari si fundul lui beyonce?

| anamariaiuliana a răspuns:

Auzi si eu am 12 ani da pe ea ai intrebato dac vrea eu in locul ei nu as vrea pentru mai am de asteptat pe la 16 ani asa sa mor de nu si iubitamiu zice la fel ca tine
mai astepata nu mai esti un copil ca nici mie nu-mi place sa mi se zica asa dar sfatu meu e sa astepti daca incepi acum peste 3 ani ai si copil totusi astepta ca stiu ca filmele xxx te atrag da pana la un punct ca si eu poate ma mai uit da nici pana la sex ok mai asteapta pupz si da-mi un mesaj sa-mi spui ce ai facut big grin

| angelinthedark a răspuns:

Bai omul vezit-i de carte, ai trecut prin multe, sa fim seriosi, nu esti normal cred, tu ti macar cu ce se mancanca sexul, hai fa pasi pe covoras, ca ma plicrisesti, hai ca te -am jutat arunca fundita.

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Ai mai pus o intrebare de-asta.mai copile, mai copile, intelege! esti prea mic! n u vreau sa te jignesc, dar asta e situatia!

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Nu inteleg.de ce scrieti ca taranii? adica:adica, fack, plack, dack.de ce?

| danyboy_2791 a răspuns:

Hai frate... fa pasi...deja te gandesti la sex?