| daeana a întrebat:

Ce sa fac? ieri mi-a venit fostul la mine am facut dragoste tot normal o fost pina ce eu nu am vazut in mobilul lui ca are mesaj de la fosta lui si dela inca o fata el mia explicat si iarasi a ramas drept la urma eu am vb cu fosta luia ea mie nu mia povestit totul kummia povestit fostul simt ca ma amageste fosta luia ii virgina cred ca pe ea o stimiaza mai mult el s-a vazut cu ea ce sa fac imi trebu urgent vreun sfat

8 răspunsuri:
| bebin a răspuns:

Ce sa ii mai faci. L-ai bagat deja pe chimitza! imgineazati ca tu il ajuti sa o astepte pe aia.deci esti utila happy

| vladmR a răspuns:

Scrie in romana in primul rand, nu te tot grabi.
Pune-l pe el sa povesteasca tot nu vorbi tu cu fosta lui

| Ellenna a răspuns:

Parerea mea sincera e ca pe ea o simpatizeaza si cu tine se culcatongue Asta am inteles din intrebarea ta : ca faci dragoste cu el daca vine la tine tongue ia taie-i din portia de sex sa vedem, te mai suna? te mai cauta? daca da, atunci ma insel. Daca nu, am dreptate.

| CoquineNoire a răspuns:

Vai de mine imi sangereaza ochii...la cum scrii, nu e de mirare ca ala a facut ce a facut, numai tu stii ce ai scris acolo, dar banuiesc ca a facut ceva rau...stai sa mijesc ochii sa inteleg.
nu, nu are rost.

| UuuLaaLaa a răspuns:

Nasoala treaba laughing. Asa am patit si eu aseara. A venit fostul` la mine, am facut dragoste. Astazi ce sa vezi straight face. Nu`i de gasit laughing. Da`l in *** oh go on. Il iubesc dar asa nu se poate. Vorba aia : Dragoste cu forta nu se poate.

Il las in pace... Nu`l mai caut. Sa se duca la toate curvele lui si fostele si ce`o mai vrea el at wits' end. Baietii astia`s niste cretini fratestraight face.

Daca o stimeaza mai mult pe don`soara virgina laughing atunci lasa`l sa mearga la ea. n`o sa stea prea mult cu ea deoarece n`o sa vrea sa se culce cu el. zic eu thinking

In fine. Fi egoista! Gandeste`te la tine. Sa`ti fie tie bine:*

| numedeutilizator a răspuns:

O doamneee! draga mea DAEANA tu ai auzit si de semne de punctuatie? felicitari celui/celei care intelege ceva din tot ce este scris aici! eu sincera sa fiu am inteles doar ca fosta este VERGINA si nu virgina. in rest...cred ca ar trebui sa vb cu el. dar tot nu inteleg...el e fostul dar inca faci dragoste cu el?

| alliss a răspuns:

Tu invata sa scrii laughing ca nu am inteles intrebarea laughing))

| Fuckthislife0406 a răspuns:

Dr. love cur te invita la o cafea la el acasa.