Ce sa ii mai faci. L-ai bagat deja pe chimitza! imgineazati ca tu il ajuti sa o astepte pe aia.deci esti utila
Scrie in romana in primul rand, nu te tot grabi.
Pune-l pe el sa povesteasca tot nu vorbi tu cu fosta lui
Parerea mea sincera e ca pe ea o simpatizeaza si cu tine se culca Asta am inteles din intrebarea ta : ca faci dragoste cu el daca vine la tine ia taie-i din portia de sex sa vedem, te mai suna? te mai cauta? daca da, atunci ma insel. Daca nu, am dreptate.
Vai de mine imi sangereaza ochii...la cum scrii, nu e de mirare ca ala a facut ce a facut, numai tu stii ce ai scris acolo, dar banuiesc ca a facut ceva rau...stai sa mijesc ochii sa inteleg.
nu, nu are rost.
Nasoala treaba . Asa am patit si eu aseara. A venit fostul` la mine, am facut dragoste. Astazi ce sa vezi . Nu`i de gasit . Da`l in *** . Il iubesc dar asa nu se poate. Vorba aia : Dragoste cu forta nu se poate.
Il las in pace... Nu`l mai caut. Sa se duca la toate curvele lui si fostele si ce`o mai vrea el . Baietii astia`s niste cretini frate.
Daca o stimeaza mai mult pe don`soara virgina atunci lasa`l sa mearga la ea. n`o sa stea prea mult cu ea deoarece n`o sa vrea sa se culce cu el. zic eu
In fine. Fi egoista! Gandeste`te la tine. Sa`ti fie tie bine:*
O doamneee! draga mea DAEANA tu ai auzit si de semne de punctuatie? felicitari celui/celei care intelege ceva din tot ce este scris aici! eu sincera sa fiu am inteles doar ca fosta este VERGINA si nu virgina. in rest...cred ca ar trebui sa vb cu el. dar tot nu inteleg...el e fostul dar inca faci dragoste cu el?
anonim_4396 întreabă: