anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac, imi place de o fata, dar sunt timid, nu prea ma mai vorbit cu fete, de care imi place. Imi place de o fata cu un an mai mica ca mine, ea e clasaa a 9 a, eu a 10 a, eu termin scoala la ora 13:00 ea atunci vine. Intra rar pe facebook sau mess, si cand o prind ma gandesc sa ii zic buna, cf? si dupa ce sa ii mai zic? nu o cunosc prea bine, ne-am intalnit acum o luna cand era saptamana altfel, si in CDI-ul liceului am facut ceva pentru acel proiect, eu cu colegii, si ea cu colegele ei, m-am indragostit de ea atunci, am vorbit cu ea, ma uitam la ea incontinu, de atunci ma tot intalnesc cu ea cand ies, ii zic buna ca atat apuc. Ce sa fac? cum sa vorbesc cu ea si despre ce? ce sa zic dupa buna, cf?

Răspuns Câştigător
| Aylee a răspuns:

Du-te barbate si spune-i in fata ce simti pentru ea, lasa timiditatea ca o sa pierzi multe in viata cu ea. Eventual cu un trandafir, o floare, invit-o in oras. Discutiile, spune-i orice iti vine prin minte, ce muzica asculta, ce mancare ii place, ce ii place sa faca in timpul liber, care-i culoarea ei preferata... gasesti rapid lucruri de discutat.

8 răspunsuri:
| Thextruexme a răspuns:

Cauta un prieten comun intreaba despre ea, la ce se pricepe etc si cand o vezi vorbeste cu ea despre o temă care ii place. Noroc.

| robertp1 a răspuns:

V-am ascultat, dar ce sa fac, acum i-am zis " buna, cf? " si ea a zis buna, bine tu? de aici nu mai stiu ce sa fac, mi-e rusine sincer straight face

| AlexSmile a răspuns:

Asa eram si eu acum ceva timp... Deci cand o vezi tragi aer in piept, te duci spre ea si ii spui tot ce simti pentru ea.Aceasta timiditate se numeste frica de respingere, toti o avem dar trebuie sa treci peste ea!

| AndreiAndutzu a răspuns:

Spune-i ce simti da frau liber emotiilor...

| FreundundM a răspuns:

Ca sa fi sigur ca nu esuezi fa-o sa te placa. In primul rand spune-i cate o gluma ca sa rada etc.

| Si_Atat_Sel_1996 a răspuns:

Saluto
discuta ceva, cerei id de mess, dupa 2-3 zile de vorbit cu ea, cerei numarul de telefon, dai mesaje din 10-10 minute, sun-o, invit-o la o poveste, vorbesti cu ea frumos, te imbraci frumos!, vb cu ea liber ca nu musca nu te teme in cel mai rau caz primesti o palma... sau 2 spituri.
dupa prima intalnire vorbeste cu ea incontinuu si na... mai invit-o la un suc si pana mea... de acolo te descurci ca esti baiat mare.

| bruno04 a răspuns:

Salutare!
Parerea mea este. " Dragoste la prima vedere ", sigur. Pentru inceput a-r trebui sa te apropii de ea, fiind amic bun, prieten bun. Sa vada ca te intereseaza absolut, de ea, si nu doar sa ai o relatie din plictiseala. Incearca sa depui incredere catre ea. Daca merge primul pas, si te apropii de ea, lasa-mi mesaj, si. iti mai scriu. Sper sa iti ajute. primul pas. scris de mine! Doamne ajuta! happy

| geo11 a răspuns:

Pai mai intai spune-i ce simti si daca iti spune ca si ia simte la fel invit-o la un film la o inghetat la ori ce spune-i cuvinte frumoase si poate va intelegeti sper ca ti-am fost de ajutor