Du-te barbate si spune-i in fata ce simti pentru ea, lasa timiditatea ca o sa pierzi multe in viata cu ea. Eventual cu un trandafir, o floare, invit-o in oras. Discutiile, spune-i orice iti vine prin minte, ce muzica asculta, ce mancare ii place, ce ii place sa faca in timpul liber, care-i culoarea ei preferata... gasesti rapid lucruri de discutat.
Cauta un prieten comun intreaba despre ea, la ce se pricepe etc si cand o vezi vorbeste cu ea despre o temă care ii place. Noroc.
V-am ascultat, dar ce sa fac, acum i-am zis " buna, cf? " si ea a zis buna, bine tu? de aici nu mai stiu ce sa fac, mi-e rusine sincer
Asa eram si eu acum ceva timp... Deci cand o vezi tragi aer in piept, te duci spre ea si ii spui tot ce simti pentru ea.Aceasta timiditate se numeste frica de respingere, toti o avem dar trebuie sa treci peste ea!
Ca sa fi sigur ca nu esuezi fa-o sa te placa. In primul rand spune-i cate o gluma ca sa rada etc.
Saluto
discuta ceva, cerei id de mess, dupa 2-3 zile de vorbit cu ea, cerei numarul de telefon, dai mesaje din 10-10 minute, sun-o, invit-o la o poveste, vorbesti cu ea frumos, te imbraci frumos!, vb cu ea liber ca nu musca nu te teme in cel mai rau caz primesti o palma... sau 2 spituri.
dupa prima intalnire vorbeste cu ea incontinuu si na... mai invit-o la un suc si pana mea... de acolo te descurci ca esti baiat mare.
Salutare!
Parerea mea este. " Dragoste la prima vedere ", sigur. Pentru inceput a-r trebui sa te apropii de ea, fiind amic bun, prieten bun. Sa vada ca te intereseaza absolut, de ea, si nu doar sa ai o relatie din plictiseala. Incearca sa depui incredere catre ea. Daca merge primul pas, si te apropii de ea, lasa-mi mesaj, si. iti mai scriu. Sper sa iti ajute. primul pas. scris de mine! Doamne ajuta!
Pai mai intai spune-i ce simti si daca iti spune ca si ia simte la fel invit-o la un film la o inghetat la ori ce spune-i cuvinte frumoase si poate va intelegeti sper ca ti-am fost de ajutor