| snoopy_5277 a întrebat:

Ce sa fac imi place de un baiat acum aproape un an. Am facut cunostinta la liceu printr-un prieten. Am inceput a vb pe net ( ce-i drept ca mai mult ii scriam eu) ni-am mai intilnit de vreo doua ori pe la diskoteca si tot asa. El nu e prea serios in ceea ce priveste dragostea, e ff comic e un prieten de nota 10. Am vazut vazut ca n-o sa duca la nimic bun si am hotarit ca ar fi mai bine sa-l uit. Parca mi-a esit din cap. Dar iata ca cu 2 saptamana in urma am fost la ziua celei mai bune prietene si am fost si el acolo cu prietenii lui. Noi suntem 7 prietene ff bune si ei sunt 7 prieteni si prietenim intre noi. Deci la ziua ei el iarasi imi acorda putina atentie, dupa initiativa lui ni-am fotografiat impreuna, mi-a ofeerit scaunu, ma cuprins ca imi era frig seara la disko mi-a dat scurta lui dar dansa cu alta fata. Ieri iarasi am fost la ziua altei prietene si iar si el cu prietenii lui si aceiasi istorie imi acorda atentie, iarssi ni-am fotografiat impreuna, m-a ajutat sa-mi inchei nasturii la kofta ma cuprindea, m-a sarutat pe obraz mi-a spus ca-s simpatica, intr-un moment chiar am ramas in doi intr-o parte si am mai vb dar peurma l-am vazut cu alta de mina. Ce sa fac, vreau sa fim impreuna. Este asa de frumos. Cred ca nu mai poate sa continue asa, vreau ceva serios de la el. AJUTATI-MA VA ROG FRUMOS!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei salut din ceea ce ai scris tu se pare ca el se joaca cu sentimentele tale nu cred ca el vrea ceva serios daca u il vezi mereu cu alta fata probabil ca si acea fata va trece prin ceea ce treci u deci incearca sa vb si cu prietenele tale si sa apleci putin urechea si la barfele care se tot aud daca se aude ca are o iubita stabila mai bine uital daca nu tot nu pot sa spun ca e grozav incearca sa vezi ce face atunci cand nu il mai bagi in seama sau vorbeste cu el sigur te vei descurca apropo baietii pot juca mult teatru ai incredere in ce iti spun

2 răspunsuri:
| scumpete a răspuns:

Pai. eu cred ca cel mai bine ar trebui sa nu ii arati ca iti pasa atat de mult. Si mie mi s-a intamplat asa si pana la urma fiecarei fete i se intampla, dar incearca sa il induci putin in eroare
O sa vezi ca o sa te caute apoi el singur si nu ar strica deloc cand o sa mai fiti am2 intr'un loc public sa iei un baiat si tu la danswinking

Baftabatting eyelashes

| Angel_4471 a răspuns:

Se pare ca umbla din floare in floare. Daca vrei sa fi cu el, incearca sa vb mai mult si sa iti exprimi sentimentele.