Nu faci nimic, ce ti se intampla e ceva frumos, toate am trecut prin asa ceva, si daca afla ca tu i ai trimis inimioarele, ce?! poti sa i spui ca ti place de el si atat cum iti place de n lume si nu e singurul la care i ai trimis inimioare, na erau Dragobetele si ai trimis la toti baieti draguti pe care ii cunosti si tu crede ai ca el stie ca tu i ai trimis( asta in cazul in care vrei sa l minti) in cazul in care vrei sa i spui adevarul, da i drumul, nu ainimic de pierdut, si asa nu esti cu el mai rau de atat ce poate sa se intample, ai numai de castigat asa ca e la alegerea ta, nu e nimic gresit in a fi indragostit sau in ati placea o persoana sunt chestii normale si firesti, cine nu intelege asta e un cretin. succes
Prietena asta a mea imi spune ca el e obraznic si invata numai pe doi si imi spune ca mai bine nu.Nu stiu ce sa fac.
Iiubita dupa cum ti am spus nu e nimic gresit in a place pe cineva, ca nu e de tine e partea a doua, nu putem alege niciodata pe cine sa placem sau nu se intampla si gata, acu prietena ta vede lucrurile la rece ea nu simte nimic pentru el si vede lucrurile din afara si poate sa ti zica ce e mai bine pentru tine acum singura care decide esti tu, nu ai sa poti sa gasesti niciodata pe cineva care sa placa si prietenilor tai, sau cel putin nu la toti. incearca sa uiti la genu sa nu te mai gandesti ca ati putea aveaa ceva impreuna si sa l vezi drept un baiat frumos din viata ta si sa visezi nu face rau la nimeni
sandy2001 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: