Ati putea merge la el acasa sau la tine sa petreceti o seara romantica amandoi in camera voastra si sa va uitati la un film romantic.
Sau
Sa mergeti la un restaurant amn2 si sa mancati ceva, sau la un bar
Daca e cald sa va luati o patura si sa va duceti sa va relaxati pe iarba langa un lac sau undeva.
Sper sa iti placa vreo idee
Imi place ideea cu paturicaa.da da da numa ca nu s-au anuntat vesti prea insorite maine.dar cine stie, poate tine vremea cu noi...
O cina romantica seara, la lumina lumanarilor, iar ziua puteti sa va uitati la un film la cinema, sau sa va duceti la vreun concert
Pai ati putea sa nu stiu.el sa te cheme la el sa dormi..sau tu pe el...si ati putea sa va uitati la un film cv...Si cand zic ca sa-l chemi sa doarma la tine nu ma gandesc la sex..Asa cum se gandesc majoritatea...
Va puteti sa duce in club sa va plimbati in parcul moghioros...la un film de ex. altceva nu prea mai stiu ca nu am avut o persoana iubita pana acum... nu am iubit pe nimeni cu adevarat!
Faceti ceva trasnit, puteti esi la aventura park...Sau dormiti impreuna daca zici ca numai va plimbati))Plecati intr-un club de noapte))
Mmm pai deexemplu ce ati vrea? adica ce idei aveti ca sa nu ne suprapunem cu ideile... Dar cel mai frumos ar fi sa iesiti la o terasa sau daca nu un film bun, ori sa stati linistiti intr-o camera si sa va vorbiti(astea pentru minori ) Daca esti mai mare(+18) puteti face diverse lucruri erotice, romantice... Sper sa fie de folos
Imi plac toate ideile de la voi....va multumesc. De obicei, cand iesim in oras, ieism ne plimbam putin 2-3 ture de centur, ca stam intr-un orasel mic(Radauti, jud. Suceava) si apoi mai chemam niste prieteni si ne ducem intr-un pub si atat
Mai,va multumesc pentru raspunsuri. Mereu cand iesim la plimbare, cateodata mai facem cateva poze, apoi ne plimbam si facem 2-3 ture de centru pentru traim intr-un orasel mic (Radauti, jud. Suceava, se cheama oraselul)si apoi sunam 3-4 prieteni si iesim toti intr-un pub si atat. Bune idei aveti si va multumesc mult. Mi-au placut toate ideile voastre