| Dedeelow a întrebat:

Ce sa fac impreuna cu iubitul meu duminica? avem ceva idei dar ne-am cam plictisit sa ne plimbam intr-unatongue
Aveti voi vreo idee draguta? dau fundita >::

Răspuns Câştigător
| ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ a răspuns:

Ati putea merge la el acasa sau la tine sa petreceti o seara romantica amandoi in camera voastra si sa va uitati la un film romantic.
Sau
Sa mergeti la un restaurant amn2 si sa mancati ceva, sau la un bar
Daca e cald sa va luati o patura si sa va duceti sa va relaxati pe iarba langa un lac sau undeva.
Sper sa iti placa vreo ideebig grin

| Dedeelow explică (pentru ĤĔĹĹŐРĨŚŚŶ):

Imi place ideea cu paturicaa.da da da numa ca nu s-au anuntat vesti prea insorite maine.dar cine stie, poate tine vremea cu noi...

11 răspunsuri:
| strawberrycool14 a răspuns:

O cina romantica seara, la lumina lumanarilor, iar ziua puteti sa va uitati la un film la cinema, sau sa va duceti la vreun concerthappy

| Bellinda99 a răspuns:

Pai ati putea sa nu stiu.el sa te cheme la el sa dormi..sau tu pe el...si ati putea sa va uitati la un film cv.tonguewinking..Si cand zic ca sa-l chemi sa doarma la tine nu ma gandesc la sexlaughing..Asa cum se gandesc majoritateatongue...

| Maui a răspuns:

Sa mutati mobila prin casa, ca doar sunteti adulti, nu?

| Dedeelow explică (pentru Maui):

Oooooooooo,nu nu nu, ca inca nu stam impreuna ca sa facem asta... oricum o idee trasnita...LIKE

| costellodonatz a răspuns (pentru Maui):

Tarerolling on the floor))

| napoleon16 a răspuns:

Va puteti sa duce in club sa va plimbati in parcul moghioros...la un film de ex. altceva nu prea mai stiu ca nu am avut o persoana iubita pana acum... nu am iubit pe nimeni cu adevarat!

| GossipGirL93 a răspuns:

Faceti ceva trasnit, puteti esi la aventura park...Sau dormiti impreuna daca zici ca numai va plimbati))Plecati intr-un club de noapte))

| luckshot a răspuns:

Mmm pai deexemplu ce ati vrea? adica ce idei aveti ca sa nu ne suprapunem cu ideile... Dar cel mai frumos ar fi sa iesiti la o terasa sau daca nu un film bun, ori sa stati linistiti intr-o camera si sa va vorbiti(astea pentru minori ) Daca esti mai mare(+18) puteti face diverse lucruri erotice, romanticewinking... Sper sa fie de folos tongue

| Dedeelow explică:

Imi plac toate ideile de la voi....va multumesc. De obicei, cand iesim in oras, ieism ne plimbam putin 2-3 ture de centur, ca stam intr-un orasel mic(Radauti, jud. Suceava) si apoi mai chemam niste prieteni si ne ducem intr-un pub si atat

| Dedeelow explică:

Mai,va multumesc pentru raspunsuri. Mereu cand iesim la plimbare, cateodata mai facem cateva poze, apoi ne plimbam si facem 2-3 ture de centru pentru traim intr-un orasel mic (Radauti, jud. Suceava, se cheama oraselul)si apoi sunam 3-4 prieteni si iesim toti intr-un pub si atat. Bune idei aveti si va multumesc mult. Mi-au placut toate ideile voastre