| marina_7216 a întrebat:

Ce sa fac in cazul in care el o alege pa mama lui decat pe mine, motivul fiind ca mama lui nu ma cunoaste si eu nu ma simt bine in prezenta ei, si totusi el spune ca ma iubeste mult si vrea sa aiba o casnicie cu mine si eu nu vreau sa il parasesc chiar daca nu imi place hotararea lui? ce ar fi mai sigur pentru viitor sa fac?

Răspuns Câştigător
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Tu cu el vei trai, nu cu ea, nu?! Daca el te iubeste cu adevarat, si te respecta, te va alege pe tine, daca nu... e clar! Dece crezi ca aparut proverbul care spune ca nu au ce cauta tinerii la un loc cu batranii? (in sensul asta, nora /soacra!), nu de asta? incearca totusi o discutie seriosa cu el, si eventual fa-ti o lista cu punctele pe care-si cum le vei aborda! In functie de rexultatul discutie, iei decizia! Curaj si Succes!

5 răspunsuri:
mlm
| mlm a răspuns:

Buna, parerea mea este sa vb cu el si sa mergi in vizita la mama lui cu un buchet de flori, incearca sa vb frumos sa te comporti cit mai natural, asa poate o sa ai cuceresti inima si ei si va fi de acord cu relatia voastra; Nu conteaza ca nu te simti bine in prezenta ei mai intai stii cum se zice "te pui bine cu d... pina sari puntea" apoi iti vezi de familia ta, de sotul tau.In momentul care o sa fiti numai voi doi, o sa il mai poti schimba un pic, dar inca ceva daca e stilul ala de baiat care sta numai dupa fusta mamei mai bine lasa-te pagubasa, ca nu duci viata buna nici cu el nici cu viitoarea soacra.Succes.

Anna
| Anna a răspuns:

Un baiat de genul asta ori este imatur ori nu te iubeste cu adevarat... ori e prea dependent de mamica luitongue

assiris
| assiris a răspuns:

Problema trebuie s o rezolvi de comun acord altfel vei avea parte numai de scandal, chiar daca unii te sfatuiesc sa-ti vezi de ale tale planuri ca esti matura. Poti rezolva doar pe cale amiabila, trebuie sa ai abilitatea de a te strecura sub pielea ei si totul va fi minunat. Cu vorba buna si inteligenţa s-au cucerit popoare, cu sabia a curs sange. Iti doresc succes.

| marina_7216 explică:

Deci eu cu mama lui ne cunoastem insa in adevaratul sens al cuvantuli,, cunoastere,, nu ma cunoaste. ea nu spune ca nu este de acord cu noi insa el vrea ca ea sa fie sigura si nu stiu ce mai vrea... poate asteapta ca mama lui sa ii spuna sa ma ceara in casatorie. o protejeaza de certurile noastre si nemultumirile mele...va multumesc mult pentru ajutor, am sa urmez sfaturile voastre. chiar mi-ati ridicat moralul care era foarte scazut.am sa va povestesc si rezultatul cand v-a fii

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cum adica o alege pe mama lui? Voi doua nu ar trebui sa fiti in competitie, fiindca nu aveti acelasi teritoriu. Chiar daca ea e mai posesiva si mai rea, tu fii mai inteleapta si mai intelegatoare, lasa de la tine, nu uita niciodata ca fara ea, el n-ar exista si tu nu ai avea barbatul iubit. Nu uita inca doua adevaruri: 1. ea e mama lui, e unica, pana la urma neveste pot fi mai multe, dar mame nu. 2. asa cum isi trateaza mama, asa te va trata si pe tine la batranete cand pasiunea va lasa locul unei iubiri molcoame.