| Little Princess a întrebat:

Ce sa fac? Iubesc un baiat de 19 ani, dar parinti nu il accepta.Si el la randul lui are acelasi sentiment pentru mine.Acum suntem impreuna, dar ne merge prost fiindca nu ne putem vedea des, pentru ca eu nu pot, daca as face acest lucru sa ne vedem des, parinti probabil ca si-ar da seama de ceva.Sa continui sa ii mint pe parinti? Sau sa ma despart de el, chiar daca ne iubim, doar ca sa nu mai mint? Suntem impreuna (despartiri, impacari)de aproape doi ani de zile, dar parca nu vreau sa mai imi mint parinti fiindca deja imi e rusine fata de ei.

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și tu câți ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Luchass ea are 14-15 ani ca de obicei.si din tot ce au invatat-o parintii, a retinut doar minciuna.si ca trebuie sa faca altfel decat spun ei.curaj domnisoara. minte inainte fiindca indiferent cat gresesti sunt greselile tale si parintii tai sunt de vina.ca asea e. copii mananca agurida si la parinti li se strepezesc dintii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cristina ...ai putea sa-i mintzi dar macar minte`i frumos si fa`o cu cap... dar minciuna nu prea este o sulutzie pentru tine ...sincer sa fiu nu`mi place sa promovez minciuna ...chiar crezi ca il iubesti? eu unu zic sa te mai gandesti ideal pentru tine ar fi sa `ti gasesti pe cineva pe care sa-l accepte si parintzii tai daca pentru tine asta conteaza atat de mult ...si ink ceva vezi ce faci cu parintzii tai ca mai tarziu e posibil sa-ti para rau ar putea avea o mare dezamagire daca vor afla ca ii mintzi ...pana la urma este alegerea ta dar parerea mea este sa-ti vezi de treaba ta ca stiu parintzii taii ceva de nu-l accepta pe el

Răspuns utilizator avertizat
| Linda a răspuns:

Nu-i mai minti. Asteapta pana la 18 ani si dupa aceea daca va puteti intretine veti fi impreuna. Ai alte prioritati acum.

| Alisa a răspuns:

Eu am 18 ani si trec prin ce treci tu... el are 22.mama mi-a interzis sa ma mai vad cu el, ii e frica sa ma lase sa ies cu el singura si acum mi-a interzis de tot si a ramas sa vb cu ea sa ma lase impreuna cu fratele meu sa ma intalnesc cu el. daca nu merge nici asa.alta solutie nici nu stiu. oricum el mi-a spus ca nu renunta la mine si o sa faca orice ca putem sa fim impreuna.nu stiu, eu zic sa vb cu ai tai desi stiu ca e greu.eu am vb cu ei, mama mi-a tras o palma, s-a certat cu tata si tot nu e de acord.nu renunta la el daca va iubiti. dar fa in asa fel incat sa fie bine, fara minciuna.stiu ca e greu. te inteleg foarte bine. bafta. daca vrei lasa-mi un mesaj pe privat sa vb:*