Buna, normal ca relatia poate continua daca va iubiti puteti rezista si tineti legatura prin telefon si messenger;
Si prietenul meu a fost plecat vara trecuta 3 luni in SPania, mi-a fost foarte dor de el, insa am rezistat si nu ne-am despartit, chiar si acum suntem impreuna...deci daca intre voi exista iubire, relatia poate sa continue, pana cand va vedeti, iesi si distreaza-te, bucura-te de vacanta si totul va fi bine.
Da, de ce sa nu continue daca va iubiti? Banuiesc ca el nu sta toata viata acolo, nu foarte mult timp.Asta poate ca o sa va apropie mai mult, sa fiti o vreme departe unul de celalalt.
Daca sta doar vara atunci merge dar daca s-a mutat acolo mai bine iti iei gandul de la el
nu se poate o relatie de 2, 3 ani la distanta
e prea de tot.
ochii care nu se vad se uita
Buna, acceasi intrebare mi-am pus-o si eu acum 2 ani cand m-am indragostit de iubitul meu doar ca el lucra in italia venea acasa de pasti de craciun si in vara cate 2 sap, in rest vorbeam pe net la telefon, am crezut ca va fi o relatie de plictiseala si ca nu va dura dar daca il iubesti cu adevarat si el te iubeste te va cauta va face orice sa te sune, sa vorbeasca cu tine pe net sati arate ca te iubeste, cu timpul te va lua si te va duce la el, dar trebuie sa existe intre voi o incredere si o dragoste puternica, asta e tot ce conteaza
Succes, sper sa tina!
Buna! Dacă va iubiți, normal ca ar putea continua, numai ca aici ar trebui o doza mare de încredere reciproca, astfel o sa vorbești cu el în fiecare zi, o sa te gândești la el și nici nu o sa îți dai seama ca totul a trecut și el a revenit acasă. Stai liniștită, totul o sa fie bine>
Depinde de voi si de cat de puternica e iubirea dintre voi. Poate ca el a vazut o tipa mai frumoasa acolo si de aici intelegi tu ce vreau sa zic...sau poate o sa intalnesti tu alt baiat care sa te atraga mai mult... Daca va iubiti enooooorm, cred ca relatia voastra poate sa reziste.Bafta!
Da si pr meu e pleckt in italia si pentru aia mai suntem impreuna. daca tineti unul la altul o sa fie bine