| mihai_7264 a întrebat:

Ce sa fac la prima intalnire cu iubita, adica, ce subiecte sa abordez, stiti, sa nu ne plictisim, in afara de mancat, si plimbat

Răspuns Câştigător
| Psihedelic777 a răspuns:

Intreab-o multe chestii despre ea(dar nu exagera). Daca va potriviti or sa apara subiecte de discutii de la sine.Intreab-o ceva si dupa dezvolta.Va plimbati beti un suc, poti face comentarii despre ce este in jurul tau sau sa-i povestesti tot felul de amintiri dragute.Va asezati unde pe o banca sau intr-un loc mai retras, o tii in brate, o iei de mana, o pupi usor pe obraz.Si daca reactioneaza bine(adica, daca roseste sau este emotionata), atunci o poti saruta. Oricum du-te linistit si cu incredere si nu ai cum sa dai gres, crede-ma.Baftahappy (si sa-mi zici cum a fost)

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Povesteste-i, in serial, despre interesanta ta viata, si ea va fi incantata sa te asculte. Daca sunteti la prima intalnire, de unde stii ca ea iti este iubita si nu amica sau prietena?

| mihai_7264 explică (pentru neutrino):

Este iubita mea, pentru ca noi, suntem impreuna, dar, nu am iesit decat cu gasca, de aceea este prima intalnire, doar noi doi

| neutrino a răspuns (pentru mihai_7264):

De cate ori ti-ai sarutat iubita pana acum?

| Dya7788 a răspuns:

Fii cat mai relaxat, cat mai manierat, fa si niste glume bune (da nu exagera, cate 2, 3 ajung) iar daca va plimbati sa fie seara, ca stelele sa straluceasca si sa fiti pe un camp.

Funda?

| Cronki a răspuns:

Orice subiect ar fi, il detaliati.
Nu sariti rapid de la o idee la alta, ca riscati sa aveti un dialog rigid, fortat. Nu pleca cu idei "preparate de acasa". Fii relaxat, si totul va fi bine.