Intreab-o multe chestii despre ea(dar nu exagera). Daca va potriviti or sa apara subiecte de discutii de la sine.Intreab-o ceva si dupa dezvolta.Va plimbati beti un suc, poti face comentarii despre ce este in jurul tau sau sa-i povestesti tot felul de amintiri dragute.Va asezati unde pe o banca sau intr-un loc mai retras, o tii in brate, o iei de mana, o pupi usor pe obraz.Si daca reactioneaza bine(adica, daca roseste sau este emotionata), atunci o poti saruta. Oricum du-te linistit si cu incredere si nu ai cum sa dai gres, crede-ma.Bafta (si sa-mi zici cum a fost)
Povesteste-i, in serial, despre interesanta ta viata, si ea va fi incantata sa te asculte. Daca sunteti la prima intalnire, de unde stii ca ea iti este iubita si nu amica sau prietena?
Este iubita mea, pentru ca noi, suntem impreuna, dar, nu am iesit decat cu gasca, de aceea este prima intalnire, doar noi doi
Fii cat mai relaxat, cat mai manierat, fa si niste glume bune (da nu exagera, cate 2, 3 ajung) iar daca va plimbati sa fie seara, ca stelele sa straluceasca si sa fiti pe un camp.
Funda?
Orice subiect ar fi, il detaliati.
Nu sariti rapid de la o idee la alta, ca riscati sa aveti un dialog rigid, fortat. Nu pleca cu idei "preparate de acasa". Fii relaxat, si totul va fi bine.
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: