Uite. totusi ai 9 ani.sa te gandesti la casatorie de pe acum e o nebunie.si sa ai un prieten.multe prietene de-ale mele au avut primul prieten la varsta de 13-14 ani. dar ma rog.
la primul sarut totul vine de la sine.nu trebuie sa faci ceva anume sau sa zici... daca vrei sati arati sentimentele tale fata de el. spune-i ce gandesti. e simplu.
Okay. ai luat-o cam devreme sa stii cu cine te casatoresti de la 9 ani? asa vei simti de fiecare data cand te vei indragosti de cineva. si nu va sarutati inca. sunteti prea mici pentru asta. crede-ma. mergeti la un film doar voi doi si tinetiva de mana.
nu uita esti prea micuta ...inteleg ce simti. pa
Sa te gandesti la casatorie la 9 ani.:omi se pare o nebunie, sfatul meu este ca voi nici macar nu stiti ce e aia iubireiubirea nu e planifikata ci vine de la sine! Si eu zic sa mai asteptati pana pe la 13-14 ani ca e mai bine. ok?
. Vreau un loc in primul rand .Adica si el se va casatori cu tine? Doamne.Viata.Adica eu acum trebuia sa am 5 copii? ...Au innebunit de tot astia miiciAuzi.Nici eu nu ador pe nimeni.Copii astia s'au schimbat mult.Maine trebuie sa ma duc sa imi fac si eu buletinul.La 14 ani tu ce vei face? Daca de pe acum ai ajuns "sa ai iubit". Te lasi de scoala? Si te duci sa stai la cratita?
P. S:Sa iti vezi de copilaria ta linistitia...
Eu am 17 ani si nu ma gandesc la casatorie:o wtf...de la 9ani?:-s eu nici nu stiam ce e ala sarut atunci.ma jucam cu papusile traieste-ti copilaria scumpa si pune mana si invata.Lasa baietii ca nu esti de baieti la varsta asta.Parerea mea... daca nu vrei sa asculti treaba ta.
sa mor de ras de la 9 ani va ganditi la asta si cand o sa aveti 14 ani atunci va ganditi ce nume sa le puneti copiilor