anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac? M-am despartit de el dupa o rel de 3 ani din cauza faptului ca e foarte gelos si posesiv insa el nu ma lasa deloc in pace. Imi tot da mesaje pe telefon, pe facebook, pe mess sa il iert ca s-a schimbat si imi vine greu cand vad mesajele pentru ca nu vreau sa ii mai dau inca o sansa insa cu greu ma abtin cand vad toate vb care le spune. Cum sa fac sa ma lase in pace pentru ca l-am si implorat sa ma lase in pace si nu vrea. Simt ca o iau razna.

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca zice ca s-a schimbat de ce nu-i mai dai o sansa,nu-l iubesti?
Ai avantajul ca poti pune TU conditiile acum si,la cea mai mica abatere,totul se va sfarsi.
Nici eu nu cred ca s-a schimbat,gelozia e boala grea,dar daca il iubesti,da-i o sansa!
Altfel,schimbati numarul de telefon, numele pe facebook si ID-ul de messenger si nu mai poate comunica cu tine.
Orice alegi, mult noroc!

4 răspunsuri:
| MishikiCrisy a răspuns:

Spune-i ca daca mai continua asa o sa ajungi sa il urasti, daca tine la tine va renunta la obsesia asta.

| grecutza96 a răspuns:

Am trecut si eu prin ceva de genul.doar ca dupa 1 an.e simplu: lasa-ti inima sa aleaga. daca il iubesti si il vrei inapoi,atunci incearca sa discuti cu el,sa-i explici unele lucruri, sa-i spui sa aiba mai multa incredere in tine fiindca nu l-ai schimba cu nimeni, sau ceva de genul.iti cuvintele pe locwinking iar daca nu-l mai iubesti.zi-i ca din cauza asta te-a indepartat si nu mai tii la fel ca inainte, si ca nu-ti mai doresti relatia.sa-i fie clar asta... sper sa inteleaga.adevarul e ca sunt unii...

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Igorare totală, unica soluție. Gelosul nu iubește. El se iubește pe sine și vrea partenera ca p propietate persoanală. ca pe un obiect. Este boală grea, nu se vindecă.

| Moniikk a răspuns:

Daca si thu ti la el macar dai o alta sansa poate s-a schimbat insa daca thu chiar te'ai plictisit de el si simti ca te sufoca prea mult incearca sa nu-i mai zici nimic sal ignori total si ai sa vezi ca te va lasa in pace