| Justlove13 a întrebat:

Ce sa fac? straight face Ma doare sufletu de mor, tocmai cand imi era bine parintii prietenei mele au zis ca trebuie sa se desparta de mine ca sunt tigan etcstraight face desii nu suntstraight face eu eram obisnuit sa ne vedem zilnic, sa vb odata la 10 minute la telefonstraight face sa stam pe messstraight facesa rademstraight faceacum dracu ma gasitstraight face am un sentiment de parca as vrea sa ma omorstraight face desii nu am simtit asta niciodata imi vine sa plang mereustraight face faza este ca mai sunt 3, 4 luni pana face 18 ani sa se mute la minestraight face dar cum sa imi impac eu sufletu? cand ma doare atat de tare?straight facestraight face acum o sa pot sa vb doar prin mesaje odata la nu stiu cat timp, sa ies afara doar 5 min cand vine de la scoalastraight face ce sa fac? va rog un raspuns bunstraight facepoate ca a-ti simtit si voi macar odata ce simt eu acumstraight face sunt cu ea de aproape 4 ani straight facecred ca innebunescstraight face. sincer am trecut prin multe dar prin asa ceva niciodatastraight face cred ca o iau razna rau de totstraight face ma gandesc la ce este mai rau, habar n-am de ce mai exist daca nu pot face absolut nimicstraight face lasati o parere. Ce este de facut?

Răspuns Câştigător
| emmaemilia a răspuns:

Atunci nuprea ai ce face decat sa astepti ca ea sa implineasca 18 ani si sa se mute la tine asteapta si o sa vezi ca totul va fi ok. bafta!

14 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Daca pana acum nu ai reusit, prin faptele tale, sa arati parintilor sai ca nu faci parte din aceea categorie, iar fata nu este majora, nu poti face nimic. In caz contrar, cere-o de nevasta!

| Justlove13 explică (pentru neutrino):

Ce sa cer de nevasta?straight face vrei sa o duca la tara pe undeva? la cat de inteligenti sunt astea. daca nu sunt de acord cu mine cum sa o cer de nevasta?straight face sunt bagat in... pana in gatstraight face si nu stiu ce sa fac fara eastraight faceparca numai pot sa respir

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie doar sa asteptati. Ati trecut prin multe, deci asta n-are cum sa va doaboare. Este un alt obstacol pe care trebuie sa-l treceti impreuna, sa va iubiti mai mult, sa aveti rabdare, incredere si timpul va trece repede. Pe urma, va implini 18 ani si totul va reveni la normal.
Fii puternic, fii alaturi de ea! Sunt sigura ca nici ea nu se simte mai bine si ca ii este greu. Daca ii arati cat de tare suferi si cat de mult te-a afectat ce s-a intamplat, nu o vei ajuta deloc! Fii puternic si treceti impreuna peste asta.

O sa fie bine! Ai incredere.
O seara placuta si gandeste optimist. E un alt test...

| Justlove13 explică (pentru anonim_4396):

Multumesc frumosstraight face dar eu sunt foarte obisnuit cu eastraight face si atasat de ea si ea de minestraight face si suferim ca prostiistraight face de fapt nu ca prostii ca ne iubim foarte multstraight face de ce trebuie sa fie viata chiar asa?straight facedaca mai erau cateva zile poate suportam dar asa?

| emmaemilia a răspuns:

Incearca sa cominici cat poti de mult cu ea, si atunci cand va vedeti sa mai mergi pe la ea pe acasa incercandv sa faci o impresie cat poti tu de buna, sa le aduci cadouri(flori sau bomboane etc)parintilor ei si cel mai important sa ii oferi ei multa atentie. parintii fetei alea au sa-si dea seama ca o iubesti si nu te vor mai bate la cap. sper ca te-am ajutat! bafta!

| Justlove13 explică (pentru emmaemilia):

Nu intelege gresit, dar nu pot sa ma duc la ea. Nu am cum, stiu gandesti de parca ar fi o relatie normala si ea ar veni la mine si eu m-as duce la ea.happy nu nu este asa. Parintii ei nu ma suporta deloc si cand zic deloc ma refer la o ura imensa cum sa ma duc la ei? Ma astept sa arunce cu o farfurie dupa mine. eu incerc cat mai mult sa vb cu ea si vorbim oricum. dar ne-am obisnuit sa ne sunam mereu, sa ne vedem, sa stam afara zilnic intelegi ideea?

| Justlove13 explică (pentru emmaemilia):

Ok multumesc frumostongue am hotarat chiar asa o sa fac.

| emmaemilia a răspuns (pentru Justlove13):

Atunci nuprea ai ce face decat sa astepti ca ea sa implineasca 18 ani si sa se mute la tine asteapta si o sa vezi ca totul va fi ok. bafta!

| BîlcStefan a răspuns:

Ai incercat sa faci o impresie buna parintilor ei, sa mergi la ei frumos imbracat sa aduci mamei ei flori tatalui vin, sampanie, sa discutati sa vorbiti sa te cunoasca.Si sinuciderea nu este o optinune o sa faci mai mult rau.

| Justlove13 explică (pentru BîlcStefan):

Ei nici nu ma cunosc, cum sa fac asta? daca in fata imi zambesc si pe la spate sunt o jigodiestraight face si toate astea.altceva nu simt, sa traiesc pentru a suferii mai mult?

| BîlcStefan a răspuns (pentru Justlove13):

Suferinta este sacrificiu.

| Justlove13 explică (pentru BîlcStefan):

As vrea macar sa sufar 1 saptamana si apoi sa fie binesad multumesc oricum

| AnonimusSaSeStie a răspuns:

Hm..Interesant ..Sti ce fac eu in astfel de situati. Arat cine comanda acolo.Deci "sa arunce cu farfuri dupa tine? ...Pai tu de ce sa nu arunci cu pahare dupa ei". Mergi la ea acasa daca raspunde tacsu ai zici ca o cauti pe ea ..sigur zice ca nai ce cauta acolo..atunci incepi sa strigi dupa ea ..Idea e ca ea sa asculte de tine si nu de ei pentru ca atunci parinti ei o sa isi dea seama ca nu o sa poata lupta contra iubiri voastre.Bafta

| Justlove13 explică (pentru AnonimusSaSeStie):

Daca as face asa as risca foarte mult ar putea sa o duca undeva departe pentru un timp si ideea ar fi ca as pierde sansa ca la 18 ani sa se mute la mine. Nu cred ca exista cale de miljoc...Cred ca ma voi vedea cu ea cand pot si apoi vom face pasul cel mare. Riscant nu are ce sa fie sincer, poate doar cateva amenintari si cam atat.

| Justlove13 explică:

Ce ma deranjeaza este ca nici macar nu sunt tigan si nici nu am nimic cu tiganiistraight face si daca eram ce pana la urma? aiurea straight faceoare nau iubit si ei macar odata in viata lor? cum ar fi sa vina unu acum sa ii desparta? stiu oare ce simt, lasa cum ma simt eu. dar ea? nu ti-o fi mila ca si parinte?straight face doamnestraight face ce aiurea...nu pot sa stau nici pe scaun ma misc ca titirezu prin casastraight facecred ca o sa fac ceva la capstraight face o iau razna nu stiu dar ceva o sa mi-se intample sigur.