In ce sens? Nu reusesti sa ajungi la orgasm? Nu gasesti pe cineva care sa aiba acelasi apetit sexual pe care il ai tu (nu-si doreste suficient de des)? Ai fetish-uri pe care nu le poti pune in practica cu persoanele cu care ai interactionat? Vrei sa te descoperi mai bine si ai nevoie de cineva care sa te si indrume si sa te ajute sa te descoperi impreuna cu el/ea?
Aici depinde de mai multi factori, dar singurul numitor comun este comunucarea. Trebuie sa poti discuta cu partenerul tau direct, deschis si sincer. Altfel, fiecare va avea doar asteptari despre care celalalt nu ar avea de unde sa stie.
Stai de vorba cu partenerul tau si exprimati-va dorintele, fanteziile, fetish-urile pe care le aveti, despre care sunteti curiosi sa le incercati, despre intentitatea cu care ati dori sa se intample.
Sa stabiliti niste cuvinte de siguranta ca sa ii puteti transmite celuilalt ca vreti sa mareasca intensitatea a ceea ce incercati, ca a ajuns la limita si ca trebuie sa ramana la intensitatea respectiva sau ca s-a depasit o limita si ca trebuie sa se opreasca pentru ca, din punctul ala, devine neplacut/insuportabil si care poate cauza "traume" fi zice/emotionale. De obicei sunt folosite culorile verde, galben, rosu.
Incearca cu teava de gaze, teava de la aspirator, conducta de apa calda, teava tunului de la tanc, etc.
Cauta-ti un negrotei si spune-i povestea ta trista.
Daca tu esti in poza aia nu stiu ce sa zic, probabil sa ai mai mult noroc la clubul de sah.
Continua sa cauți, va apărea bărbatul potrivit care sa te satisfacă la un moment dat
O să găsești până la urmă.
Pai daca esti din Ct putem vb in privat si daca vrei se rezolva problema asta, ne cunoastem la un suc, o cafea si decizi daca vrei
Nu cred că există așa ceva, fiecare, soția mea nu a avut orgasm înainte să mă cunoască...și acum e suuper ok