anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac?
Numai rezist ieri m-am certat cu sora mea. inainte eram super bune prietene si m-a amenintat ca ma spune parintilor ca am mai tras cate un joint, un praf, etc. Nu mie tema de ealaughing adica si eu stiu multe chestii despre ea... dar cum sa o fac sa taca din gura, mentionez ca este mai mare decat mine. Eu nu sunt ca ea sa le spun alor mei ca prietenul ei face videochat, adica mai gandesc si eu.
Un sfat ceva sad?
funda

Răspuns Câştigător
| toxik a răspuns:

Poarta o discutie cu ea, si fa-o sa inteleaga ca voi ar trebui sa va sprijiniti una pe cealalta nu sa va parati happy.si eu am o sora mai mica si o mai amenintam ca ii spun mamei ca fumeaza si multe altele, dar ii spuneam doar s-o sperii happy poate si ea face acelasi lucru. in orice caz vorbeste cu ea si spune-i ca suntei surori nu rivale.

| cherrybomb a răspuns (pentru toxik):

Dar tu te-ai certat cu sora ta vreodata din cauza la baieti?
Nu credeam ca vor fi chestiile astea intre noi.
Fostul ei gagic se da la mine si eu nu ii acord atentie pentru ca nu e frumos dupa ce a stat ea cu el sa stau si eu, poate ea mai tine la el, dar nu intelege. Acum sta cu un tip, un natarau, un nesimtit, un nenorocit, un badaran, omu a vrut sa ma cunoasca, aseara l-am cunoscut, cand nu era ea cu noi omu a inceput sa se dea la mine. si s-a suparat. dar eu nu i-am cedat avansurilor si m-am indepartat de el, dar nu vrea sa inteleaga. cateodata simt ca este mai bine fara o sora, fara o belea pe cap sad

1 răspuns: