| Totipentruunu a întrebat:

Ce sa fac pentru a nu ma mai gandi la fosta? Ma macina amintirile cu ea.

Răspuns Câştigător
| Lucky_9459 a răspuns:

Gaseste alta prietena sau alte preocupari care nu te lasa sa te gandesti la ea cum ar fi filmele de comedie sau iesitul cu prietenii etc

10 răspunsuri:
| Totipentruunu explică:

A, da, am prietena la momentul actual si sunt cu ea de 5 luni

| OanaG a răspuns:

Si pe mine, am postat o intrebare, si mi-au dat numeroase sfaturi, dar inca nu s-a inventat acel sfat ca sa ma poata face sa-l uit definitiv, nu exista. Suferim ca fraierii, dupa cei care nu ne meritahappy
Asta e...

| Dizzydizz a răspuns:

Daca tu crezi ca o iubesti, intoarce-te la ea.nu ai nimic de piersdut

| Rukhsandra a răspuns:

Impacate cu ea...asta inseama ca o mai iubesti si ar fi bine sa te impaci cu eatongue

| Farcas a răspuns:

Amintirile din pacate nu o sa le uiti prea curand sau poate niciodata.De aceea se si numesc amintiri.Insa daca vrei sa nu te mai gandesti la ea poti face ceva : sa lasi locu unei noi iubiri in viata ta.Succes

| davidutzu a răspuns:

Te sfatuiesc sa stergi din calculator toate pozele cu ea si nu mai asculta muzici triste...insa nu te gandi ca o sa treaca repede.doar timpul o sa iti vindece inima si sentimentele...pentru a trece timpul repede cauta noua ta partenara. sper ca ti-am fost de ajutor

| miss sunshine a răspuns:

Iesi cu prietenii, uita-te la un film, iesi la un basket, fotbal, sau ce iti place tie, incearca sa cunosti oameni noi (nu neaparat in ideea de a-ti intemeia o noua relatie, ci in ideea de a conversa si de a-ti lua gandul de la fosta prietena). Iar daca despartirea s-a produs recent si mai ales daca nu esti minor, atunci poti iesi si la o bauta (glumeam, bineinteles) laughing

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

De obicei fetele sunt cele care se plang, baietii fiind mai rezervati!
Nimic nu te va face sa uiti trecutul decat timpul, medicament pentru linistea sufletului pentru o perioada destul de indelungata.
Din pacate asa e, trebuie sa suferim azi pentru ca maine sa ne fie mai bine, cand va veni acel maine nu vom mai face aceeasi greseala, deschizand bine ochii si uitandu-ne de 2x daca este pentru sufletul nostru sau lasam persoana respectiva sa "alunece" incet incet.
Este greu de acceptat cand o fiinta speciala inimii se distanteaza.Este dureroasa iubirea si tradatoare, insa sa ne multumim ca suferim de o boala din care nu se moare, si anume, dragostea!
Cu multa vointa, vei depasii momentul!
Numai bine iti doresc!

| Lorelai a răspuns:

Incearca sa iti ocupi timpul cu diverse lucruri. Timpul va rezolva aceasta problema cred eu. Dar de ce v-ati despartit? Poate ar trebui sa o cauti, poate nici ea nu te-a uitat cine stie.Incearca sa iei legatura cu ea...

| fabutzu a răspuns:

Si eu am aceiasi problema. chiar daca am prietena acum ma tot gandesc la fosta

Întrebări similare