anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac? Prietenul meu se comporta din ce in ce mai urat cu mine straight face De exemplu : Ieri cand am venit de la scoala i-am zis : "Hai sa ne vedem!" el: "Da bine haide". dupa 30 de minute spune "Hai ca. ma duc acasa. Il sun pe varumiu sa vina dupa mine". eu: "Ok, ne vedem peste 30 de minute bine :*?" el : " Na bine.". [peste 30 de minute] "Hai afara!". el: " Nu pot. ca. is cu varumiu, cu varamea, si cu prietena lu` varumiu in parc.". eu: "ok dar sa ma suni cand vii acasa, bine?" el: " Ok". [ il sunt peste 2 - 3 ore ] el: " Nu pot. ca. am plecat la sat cu varumiu ". Noi am stat o saptamana despartiti [ faza cu scoala intamplandu-re ieri ] si el in timpul asta. a stat cu allta.straight face si am auzit si vorbe cum ca s-ar fi culcat cu aia o saptamana intreaga.ma rog. nu am pus la suflet.happy dar ma minte incontinuu. si de cand a venit varu-su in tara [ pentru ca. el si cu varusu au stat in italia inainte. prietenul meu are 17 ani si varul lui 19 ] parca nu as mai exista.happy si daca il sun. zice ca are treaba.ca nu poate sa vorbeasca. ca doarme. ca e obositt. si daca incerc sa vorbesc cu el despre astea. spune ca aberez. mi se pare. ca el ma iubeste si etc. eu nu cred ca daca iubesti pe cineva il ignori.sigh HELPsad

Răspuns Câştigător
| monyk a răspuns:

Buna, oricat de ocupat ai fi si orice treaba ai avea, daca vrei iti faci timp si pentru.persoana iubita...si prietenul meu lucreaza 12 ore pe zi, mai iasa si el in timpul liber cu prietenii, dar niciodata nu ma refuza cand e vorba de intalnire si isi face timp si pentru. mine.
Eu cred ca ar fi bine sa il lasi sa isi faca de cap si daca te iubeste, tot el va veni la tine, te va suna si te va cauta, stai linistita.Acum poate vrea si el sa se distreze, sa isi faca de cap dar in scurt timp isi va reveni.Tot la persoana iubita te intorci, oricate aventuri ai avea, totusi nu mi se pare frumos din partea lui sa fie cu alta imediat ce s-a despartit de tine, pe de alta parte poate a vrut sa te faca geloasa sau pur si simplu a vrut sa se simta bine!
Nu te intrista, fa ceea ce iti place, nu te mai gandi la el si la ce sde intampla, se poate sa nu te iubeasca chiar asa cum zice, dar totusi nu poate nimeni sti sigur ce e in mintea si in inima lui. Poate o discutie cat mai serioasa ar fi indicata
!

15 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Poate vrea sa petreaca mai mult timp cu varul lui si tu il stresezi intruna sa iasa afara, sa te sune, etc.Lasa'i si lui putina libertate. Poate vrea sa stea cu varul sau, prietenii sai! Asta nu inseamna ca te iubestehappy. Dar daca a stat cu alta cat a'ti fost despartiti este in regula.Adica nu a avut nici'o obligatie fata de tine in aceea saptamana. Putea sa faca ce vrea. Daca totusi chiar te iubea nu se arunca in bratele alteia.
Poate perioada asta nu are chef de tine, vrea sa stea mai mult cu prietenii.Linisteste'te.Nu mai lua in seama chiar orice faza neinsemnata:*
Take care!

| :X pinky love you :X a răspuns:

Zii ca daca te iubeste cu adevarat sa faca ceva in privinta asta. Spune-i ca oricat il iubesti nu poti sa stai cu un baiat care te ignorabig grin. Zii ca daca nu merge va despartiti oricat l-ai iubi. E greu dar nu poti sta cu el asa daca nu vrea sa inteleaga. So sper ca te-am ajutat. Spune-i ce simti daca nu-i convine da-i totoseiismug.big grin

| 16.laura.16 a răspuns:

Ce mai stai cu el fata draga?
De mintit te minte, de ignorat te ignora...nu te respecta, clar nu te iubeste.
Pune-ti o intrebare: merita?

| steluta_7203 a răspuns:

Lasal in pace un timp,, nu-l suna, nu-i vorbi.,, Poate ca are nevoie de libertate,, Iar mai tirziu vei vedea efectul.baffta

| divinuu a răspuns:

Desparte-te d el.Nu merita sa stay cu el. Fa-l sa se simta el abandonat, nu uwinking

| matt25 a răspuns:

Nu exista iubire daca chiar esti despartit de cineva pentru o perioada de timp te duci si te culci cu alta/altul. :-) Asta se numeste caterinca, cu siguranta nu iubire. Poarta o discutie cu el si intreaba-l ce are de gand, iar daca chiar tine la tine si vrea sa fie cu tine, sa arate mai mult interes.

| Alina. a răspuns:

Altul, asta nu merita!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai incearca sa vorbesti cu el, daca se comporta la fel spune-i ca nu mai merge relatia si tu treci mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti varza

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pote doreste sa stea mai mult tmp cu varul lui, dar asta nu inseamnsa ca trebuie sa te neglijeze, dar nici tu nu trebuie sa-l stresezi mereu, sa fii cicalitoare.Cat desprea faptul ca atunci cand ati fost despartiti, chiar si o saptamana, el a fost cu alta, intr-un timp atat de scurt, dovedeste ca nu tine la tine si nu te iubeste cu adevarata, cum poti sa stai cu alta persoana, cand iubesti pe altcineva, chiar daca pe moment sunteti certati? Cred ca cel mai bine ar fi sa discuti cu el si daca nu ajungeti la o intelegere, cred ca iti va fi mai bine fara el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aratai indiferenta, si tot el se va intoarce la tine.
Si lasa-l un timp sa isi faca de cap si iti va simti lipsa alata timp cat te iubeste.happy:dwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu pricep cum se face ca aproape numai nesimtitii au parte de fete dragute si de treaba; probabil e trendy;
da-l in pisici si cauta-ti alt prieten

| lady_8865 a răspuns:

Da multumesc tuturor pentru sfaturi:* dar eu chiar am pus suflet in relatia asta.sigh si chiar tin la el.sad. l-am pus in fata pe el. adica. mama mea era sa moara intr-un accidentt ca eu i-am promis ca numai stau ca el. si tot am mai stat si a ajuns la urgente. am pierdut increderea parintilor, bunicilor, prietenilor. tuturor. doar pentru el.sad

| lady_8865 a răspuns:

Pai si daca si dupa ce il las sa faca ce vrea. continua la fel pentru tot timpul ce inseamnastraight face?

| taniusha_6427 a răspuns:

Salut, citind istoria ta mi-am adus aminte de mine. eata deja e jumate de an de cind am nimerit in asa o istori. mi se jura ca ma iubeste, eu il credeam, eram inebunita dupa el. dar rese ca el ma insela si plus la asta cu o prietena de-a mea. cu greu am trecut peste toate. dar mi-am facut o concluzie ca nu trebuie de crezut in nimeni, nu trebuie sa ei o mare incredere in toti. eu iti propun sa procedezi in felul urmator: timp de 2 saptamini nul suna, nu-i scrie. daca el te iubeste si tine la tine te va suna. daca nu atunci e mai bine sa va despartiti, dar stii de ce? pentru ca nu tias dori sa fi nefericita sa vezi ca te ignora sau alte chestii si cred ca si tie ni ti-ar fi placut sa continui relatiile cu o persoana care nu te iubeste din aceasta cauza iti vei fa rau. dar cum se spune speranta moare la urma, si eu cred ca totul se va rezova
succes!)