In primul rand, luati-o usor.Azi o mana pe fund, saptamana viitoare mana pe sani si tot asa.
Banuiesc ca aveti macar 6 luni impreuna, ca altfel ar fi prea devreme!
Daca tu crezi ca el e cel mai potrivit pentru asta, atunci fa-o!
Uite, si mie mi-era rusine, dar cel mai mult imi era teama sa nu regret... ei bine, se pare ca am facut alegerea potrivita, caci nu regret absolut deloc, stiu clar ca el era menit sa ma dezvirgineze.
Spor!
Deci parerea mea este ca trebuie sa vorbesti cu el. e normal sa iti fie rusine fiindca la urma urmei baiatul acela te va cunosate asa cum nimeni nu te-a cunoscut vreodata si mai ales va fi primul. ai grija insa sa nu caute numai asta si sa fi dezamagita. nu stiu cati ani ai dar cred ca ar trebui sa iti incepi viata sexuala numai atunci canv vei fi sigura pe partener. va fi cu adevarat ceva nou pentru tine as ca savureaza momentul, va fi unic!
Buna.Pey...eu cred ca va fi o senzatie foarte placuta.Trebuie doar sa te lasi purtata de val dar sa folosesti prezervativ.Succes.
Dupa casatorie.
Fiindcă plata păcatului este moartea,
Romani 6:23
http://www.gotquestions.org/sex-before-marriage.html
Pentru fiecare fata care vrea sa-si inceapa viata sexuala are astfel de ganduri. E normal, dar sfatul meu e sa nu te mai gandesti prea mult la cum o sa fie... ci dupa ce s-a intamplat, tragi concluziile. Daca-l iubesti si te iubesti lucrurile astea vin de la sine. Inceputul e mai greu, dupa o sa fie placut