Te înţeleg perfect, probabil e frustrant. Încercaţi să discutaţi, este posibil ca el să îşi întârzie voit ejacularea gândindu-se la tine, să ai timp să termini.
Faci exercitii pentru vagin.
Cauta-le pe google.
Poate e prea larg.
Zic si eu, e posibil.
Nu trebuie sa ii faci oral ca sa ajunga la "z moment". De ce nu stai de vorbă cu el să vezi ce se întâmplă. Poate nu faci tu ce trebuie, poate e el cu gândul la alta.
Comunicati. Altfel, nu o sa stiti niciodată ce va place.
Încercați să vă mai piperati relatia.
Dar nu cu sex oral. Ala nu face decât să vă strice relatia. Dacă ai ajuns sa ii faci un oral lui si el tie, pa pa iubire. Pa pa tandrețe, pa pa romantism. Pentru ca "ala"nu face decât să vă transforme in niste animale.
Ai încercat cu o tinuta mai sexy, cu un dans provocator? Poate il "readuci la viața "
Renunțați la sex oral. Iubiti-vă asa cum simțiți.
Asta cu dragostea e dragoste și sexul e sex e bullshit. Sunt cupluri care sunt de zeci de ani împreună și fac tot felul de perversiuni pe lângă care sexul oral e joacă de copii și sunt mega fericiți împreună. Sexul oral strică o relație atunci când unul vrea așa și celălalt nu, la fel ca orice altă chestie. Ai putea înlocui sexul oral cu sărutul în ecuația asta și e aceeași chestie. Atâta timp cât nu ești un om de nimic și ții la binele celuilalt, îl respecți și aveți aceeași viziune despre ce înseamnă o relație de cuplu totul e bine. Mă rog, până la proba contrarie când binele lui nu mai coincide cu binele vostru, caz în care celălalt ar trebui să pună punct.
De ce ar renunta la sex oral? Este un mod foarte bun de a lubrifia penisul
Ce are sexul oral cu asta? poate ne explici si noua. Sexul oral face exact invers de ceea ce zici tu. Sexul oral e perfect normal si nu strica ci mai degraba repara relatii.
Daca tu ai o preconceptie despre sexul oral e problema ta, dar nu e altceva decat o preconceptie.
Repara relatii? )
Cum vine asta?
E opinia mea. Am dreptul sa nu fiu de acord cu ce nu imi place.
Dacă susții sexul oral si esti de acord cu el, nu ai decat sa il practici. Nu te judeca nimeni asa cum faci tu.
Aici nu este vorba de opinia mea sau a ta, mai sus ai spus ca sexul oral strica relatii, lucru total neadevarat si care nu are nici o legatura cu parerea ta
Subscriu.
Susțin cele mentionate mai sus.
In loc sa te bucuri tu esti suparata? Poate e experimentat baiatul si stie cum sa se abtina.
As vrea sa fiu in locul tau. Prietenul meu se termina foarte repede si eu niciodata nu ajung la orgasm.
Da' după ce „se termină" de ce nu-l pui la muncă, să te termine și pe tine?!?
Si tu esti gay?
CarlaElena întreabă: