| CristinaElena96 a întrebat:

Ce sa fac sa am mai multa incredere in mine? de ex port ochelari toata lumea imi zice ca imi sta destul de bine, insa eu tot nu-i port, cateodata chiar nu pot accepta ca am defecte de vedere, nu pot sa-mi explic adica ma uit la colegele mele si probabil ca am intrat intr-un grup in care " a arata bine " conteaza cel mai bine, am uitat de calitatile inferioare, ce sa fac? cum sa trec peste toate? sper sa nu fiu dur criticata, stiu ca merit dar am fost destul si a doua problema : "prietenele" m-au lasat, adica cand au nevoie de mine, sa mergem in oras s-au asa e ok, cand nu pana si vara mea tine cu ele ...pls help me, funda:* multumesc mult:*

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mai tine tu ochelarii aia cu praf pe ei si o sa te trezesti ca n-o sa mai vezi nici la 2 pasi de tine si o sa fii obligata sa porti ochelarii cu lentilele cat fundul borcanului.

Si eu port ochelari.Ma rog, din cauza ca citesc de mica foarte mult...dar daca tu ai deja probleme din nastere si le lasi aiurea o sa regreti mai tarziu.

E vorba de sanatatea Ta! Oare nu e mai importanta decat orice?

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| lolli_4147 a răspuns:

Pana nu de mult si mie imi desplaceau ochelarii,si ma consideram o norocoasa ca nu sunt nevoita sa port. De ceva timp,insa,chiar a inceput sa imi placa ideea. Ma refer, in principiu, la acesti ochelari: http://www.google.ro/......tp?/imgres Facem abstractie de semnul de la versace care imi displace total. Genul asta de ochelari dau o tenta de mister,dar si siguranta, dezvaluie un caracter linistit, dar si impozant. Mi se pare ca dau bine in orice context.

| alex_9030 a răspuns:

Eu cred ca prietenii adevarati te plac asa cum esti.deci ai incredere in tine

| mely_3826 a răspuns:

Nui nimic daca ai probleme cu vederea.o prietena de-a mea la fel poarta ochelari.la inceput nu dorea nici ea, fiindca se temea de ce va spune lumea, dar dupa aceasta si-a dat seama ca era o prostie sa nu poarte niste ochelari.ca sa ai mai multa incredere in tine trebuie sa fii sigura de ceea ce faci, sa nu iti para rau niciodata si uneori sa fii si indiferenta. sper ca te-am ajutat cu ceva