| paul_5950 a întrebat:

Ce sa fac sa am mai multa incredere in mine? Deoarece daca imi place de o fata am retineri in a o invita in oras la un suc/plimbare etc, deoarece mi-e teama de un refuz...Asta se datoreaza poate si faptului ca eu nu imi fac freza cu placa/gel etc, si din cate am vazut asa e la moda acum, cam toti au freze facute nu stiu cum, si eu daca sunt tuns normal mi se pare ca nu as avea acelasi succes la fete(nu ma intelegeti gresit, prin succes nu ma refer sa pot sa combin multe fete, sa umblu azi cu una maine cu alta, ci doar daca imi place de o fata nu as vedea-o stand cu mine).
Ajutati-ma va rog cu ceva sfaturi, sa nu mai am neincrederea asta in mine si teama de un refuz, deoarece chiar vreau sa pot fi mai deschis si sa pot cu tupeu sa invit o fata in oras daca imi place.
Apropo eu am 16 ani, in caz ca acest amanunt conteaza

8 răspunsuri:
| delisha_5380 a răspuns:

Fa-ti o frezalaughing

| jony a răspuns:

Salut! Paul prietene, nu trebuie sa-ti fie rusine a-i spui pur si simplu ce ai de spus nu e mare lucru, daca vrea sa vina e bine, daca nu tot e bine, macar sti ca ai incercat nu ramai cu regretul asta.

| 38499388seby29 a răspuns:

Buna. nu cred ca a invita o fata in oras sau ect.conteaza freza si iti vb din experienta, poate vrei sa fi cool sau jmeker cu ele crezi ca asta e secretu ei este si asta dar nu ne-aparat, calea catre o fata e 1 sa fi direct,(nu direct in sensul vreau sa te am acum sa facem sex sau mai stiu eu ce)direct in sensul ai spune ce crezi ce vrei intr-un mod lejer fara sa-ti tremura accentul sau privirea sa-ti fie in alta parte trebuie sa o privesti in ochii, si cu curaj ca nu te va papa,. sa-ti povestesc o faza aici in anglia.: merg in fiecar zi la lucru cu autobuzul deoarece masina mea are nevoie de un servis ok? si asta cam de 1 saptamana, si era o fata cam injurul varstei 23-24, 2 zile la rand am intalnito repetat si intr-o seara mi-a intat asa in minte si mi-am zis ca maine cand o voi intalni ma voi aseza langa ea pe autobuz si voi incepe sa o intrebare cum o cheama unde lucreaza ce face si s-o invit sa iese cu mine, maine a venit m-am dus in statia de autobuz nu am vb cu ea am intrat ne am asezat si m-am dus langa ea.,,(asta e prima oara cand vb cu ea )si incep sa vb zambim vb-im si inainte sa coboram i-am cerut nr de tel si am invitt-o in oras si acum am o intalnire cu ea? ce zici? e fain nu? si inca ceva tipa e tare de tot e foarte foarte sexi,, si crede ma sunt tare pretentios la fete, sincer am aut cateva tipe si toate bune era cand eram cu doua intr-o seara,.
ma rog sa ma intorc la fata asta. ziceam cai fain ei nu-i fai poate te intrebi de ce? hm iti zic de ce ca sunt INSURAT ei m-am indragosti si eu nohh, si sincer imi iubesc sotia tipa era doar asa sa vad daca mi-am pierdut din sarm.(apropo fata nu stie ca sunt insurat, iar sotia nu stie ca am o intalnire intalnirea e pe data de 16 luna asta care pica sambata) si sincer cred ca o sa ma dau pierdut din calea acestei fete, oricum era o incercare. si a mers,,. asa ca incearca ca fetele sunt imprevizibile. si bafta. prietenul tau TPU.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce simplu e sa-i spui la un pustiulica, m-am asezat langa ea am vb si gata am cucerito mama ce simplu e nu-i chiar asa noi cei care avem o varsta pana sa ajungem sa facem asta am fost refuzati de multe ori respinsi in sute de feluri, femeile te simt cand ai emotii si daca au simtit asta ai pierdut in fata lor, ideia este ca nu trebuie sa-ti peste si ce daca te refuza asta e nu esti nici primul si nici ultimu tu trebuie sa incerci fara frica refuzul este si el o mica victorie pentru tine, faptul ca ai incercat e mult mai mult decat sa regreti, fiecare refuz primit inseamna un pas inainte spre ce-ti doresti adica succes pentru ca inveti cate ceva din fiecare experienta succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fa-ti o freza misto si fara frica invit-o on oras

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti un prost si un l-as lasa-ma dreacu cu vaicareala asta de mi-e frica si du-te la mata nu fi las si invit-o si daca vrei sa stii nu mai suntem in ani80' fa-ti si tu freza misto ca sa teplaca...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost si las date dreaqu

| Marius_Grigore_1995 a răspuns:

Voi ziceti ca e simplu sa pui intrebarea : insa nu e chiar asa. cand ajungi langa ea te cuprinde o teama si nu mai stii ce sa spui in momentul ala.Intr'adevar freza, in ziua de astazi conteaza putin. Mai trebuie sa dai cu un parfum etc. poti sa ii daruiesti si o floare : daca o refuza politicos inseamna ca este atrasa de tine insa daca zice >>pleaca de aici cu ea>> nu te place deloc. uitate si in comportamentul ei cum iti vorbeste cum se poarta cu tine fata de altii etc. Uite un sfat ::::--:::: MAI INTAI UITATE DACA SI EA TE VREA si dupa este floare la ureche.