| LolitaHaze a întrebat:

Ce sa fac sa il scot din capul meu?

Funda

Răspuns Câştigător
| lolylolypops a răspuns:

Eh..Intrebarea asta mi-o tot pun si eu, e greu ce-i drept dar trebuie sa te refugiezi in chestii care iti fac placere sa le faci.Arunca toate pozele, toate amintirile, toate cadourile, tot! Nu e un capat de tara, toti trecem la un moment dat prin asta, fii linistita te vei indragosti de altcineva. Daca ai sansa sa fii cu altcineva nu ezita, asa il vei uita mai usor!

13 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu exista o reteta instant! Timpul a vindecat intotdeauna ranile si o impacare cu deciziile tale te vor ajuta sa treci peste!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Ce, creierul? simplu, o operatie la cap si ti-l va scoate medicul. esti sigura ca vrei sal scoti?

| Ando1dul a răspuns:

Te referi la paduchi?

| RAY a răspuns:

Nimic,lasa sa treaca timpul

| raluk27 a răspuns:

Solutii anti paduchi gasesti la farmaciewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Seby90 a răspuns (pentru raluk27):

Step 1: Apply cold water to burn.
Step 2: Enjoy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma scoti pe mine in oras.

Răspuns utilizator avertizat
| zeulzamolxe666 a răspuns:

Pai dupa numele de user ce il ai, eu cred ca oricum nu ai nimic in cap.atunci ce mai poti scoate? nimic.

| IREros a răspuns:

Nu ai ce face, singura nu poti, daca chiar l-ai iubit o sa iti ramana undea in suflet. Dar asta nu inseamna ca nu poti iubi din nou, ba chiar mai mult. Iesi cu prietenii, mergi la scoala, mergi la munca, incearca sa stai singura cat mai putin timp, sa vezi ce bine o sa iti fietongue

| CominxIonut a răspuns:

Buna intrebare...dar cum a ajuns in cap? de obicei intra in inima.happyde altadata baga-l pe el de unde a iesit sa fii mai sigura ca nu iti va intra iar pe undeva.

| ochichior a răspuns:

Pai nu il mai prinde cu dintii