Pai in primul rand afla lucruri despe ea si sa nu pari prea obsedat(ai putea-o speria), atunci cand ai ocazia sa vb cu ea, nu uita sa o intrebi lucruri normale(cum ar fi ce fel de mancare ii place)... daca fetele seamana catusi de putin intre ele poti sa o faci sa te placa usor!
Incearca sa vorbesti cu ea si sa iti faci mai mult timp. Puteti merge mai des la bunici si sa stati mai mult timp impreuna
Te intreb pe tine, nu stiu cati ani ai, nu vreau sa judec, dar, tu chiar crezi ca toate fetele sunt impresionate de faptul ca tu arati bine? Hey, cunosc multi tipi care arata exceptional, dar cand deschid gura, ramai masca la ce pot gandi. Accentuez faptul ca NU TOTI SUNT LA FEL, dar, trebuie sa te gandesti la chestia asta. De exemplu, ai putea sa o impresionezi prin faptul ca vrei sa o cunosti. nu incerca sa o cunosti in timp ce flirtezi cu alta/altele [cu siguranta nu-i vei "castiga inima"]. Sa zic, nu-i spune ce simti pentru ea, nu din prima, din a 2-a sau a 3-a... asteapta, cunoastetiva ca prieteni, simpli amici, petreceti timp impreuna, radeti, mergeti la picnic [old "fashion" dar dragut pentru ceei ce respecta si stiu], film, nu stiu, chestii distractie de adolescenti, dar nu batjocura si glume adresate persoanei respective, sau celor din jur, e jenant si isi poate face parere proasta despre tine. Iesiti, o luna, 2 chiar, va cunoasteti si vedeti daca aveti ceva in comun, ce anume si cat de bine va intelegi ca si amici, atunci va dati seama daca veti putea fi iubiti. Nu grabi lucrurile, poate e timida si nu-i va placea "nesimtirea" ta. Sper sa te descurci. Tine cont de sfatul meu, chiar de toate fetele la varsta de 13, 12 chiar ani deja nu mai sunt "fete mari", poate ea e si nu ar trebui sa gandesti pervers cu ea . fa ceva ce ar vedea ca te intereseaza de ea ca si persoana, intreab-o ce-i place, ce i-ar placea sa faca in timpul liber, si ii faci pe plac.
Bafta si mult noroc! Ai grija de ea si de tine.
Ar trebui sa ai nr.ei te telefon mobil sau fax, ai putea tine legatura asa.Cat despre impresionat, trebuie sa fii frumusel(in felul fetelor)si sa ai muschi.
Ia-ti curaj si spune-i drept in fata ca o iubesti si tii la ea sigur se va emotiona daca te va lua peste picior vei fi apreciat pentru curajul si sinceritatea ta fi indrznet.