| IonGeorgica a întrebat:

Ce sa fac sa impresionez o fata? M-am uitat odata la ea si pac! Indragostit.De fiecare data in fiecare ora cand scriu ma uit la ea.O colega a observat si ma tot striga "Indragostitule", colega mea de banca se uita la mine si da din cap.Dar hai sa nu deviem de la subiect.Ce as putea sa fac sa o impresoinez avand in vedere ca nu prea ii pasa de mine

4 răspunsuri:
| ywar a răspuns:

Ce jocuri frumoase si nevinovate! e foarte frumos, traieste / traiti-va varsta de aur ale carei clipe nu se vor mai intoarce.
Vorbeste cu ea, scoate-o in parc pe o banca mergeti sa va plimbati si lasati statul pe calculator sau facebook sau pe ce mai stati voi adolescentii.

| MandrilaVasileRadu a răspuns:

Sa creezi atractie.
Cred ca pentru inceput te intereseaza sa fie atractie intre voi nu sa ii pese de tine.Nu?

Concluzie: tachinare
''stai cuminte nu-mi da pace'' gen
Deci pana si batranii au observat ca prin tachinare se creeaza atractie.

| AdelaAde7 a răspuns:

Nu trebuie sa incerci s-o impresionezi, trebuie doar sa fii tu prin asta esti sigur ca un om te place pentru ceea ce esti. Ar trebui sa-i vorbesti, nu fi extrem de insistent acest lucru poate deveni enervant la un moment dat si o vei indeparta de tot. Pur si simplu vorbeste cu ea, arata-i ca esti de treaba si arata-i ca esti interesat de ea. Daca e interesata, iti va arata si ea, printr-un mod mai subtil dar daca esti destept iti poti da seama. Insa, sa nu confunzi..ar putea fii doar draguta cu tine ca sa nu te jigneasca sau sa te simti prost. Anyway...stii tu sa faci diferenta. Succes!

| shadow72 a răspuns:

Te joci cu ea, o gadili si o chinui la inceput. apoi mai scapi si tu mana "din greseala" pe fund. daca vezi ca incepe sa tina la gluma si ii place, bam, ii pui intrebarea.chestia e ca nu te-as sfatui sa stai cu o colega de clasa pentru ca o sa va plictisiti unul de celalalt rapid