| Mihaela_7411 a întrebat:

Ce sa fac sa-l vad pe fostul meu prieten ca pe un amic? el asa ma vede deoarece este cu o fata acum si as vrea sa pot sa-l consider si eu doar amic.
cum sa fac asta?

Răspuns Câştigător
| Maduliciu a răspuns:

Gandeste te ca el te a uitat si la momentele in care el o imbratiseaza pe acea fata, o saruta fara sa se gandeasca la tine si la ceea ce simti tu pentru el.

4 răspunsuri:
| Pissy a răspuns:

Gandeste`te ca el nu te mai vede decat ca pe o amica happy. Copiaza`i gesturile si poate intr-un final vei reusi. happy

| marius91 a răspuns:

Fi si u cu un baiat happy

| gigiro a răspuns:

E foarte greu. Eu una nu am reusit! Teoretic, poti sa-l " ingropi" in memorie, dar practic.Ca sa nu arati ca suferi, singura solutie este sa-ti gasesti si tu un prieten, cu care sa te afisezi. Daca se poate, trebuie sa ai o mina noua, sa arati fericita(poate chiar vei fi ), sa schimbi ceva la tine(in bine), sa vada ca nu suferi de loc. Daca te-a iubit cu adevarat, va realiza ca a gresit. Daca nu, nu. In orice caz, tu vei ramane cu un prieten, nou, care pote fi chiar mai bun decat el.

| Roxynutza_7660 a răspuns:

Dk ink il mai iubesti nu o sa poti sa-l vezi ca p un amic, deoarece o sa te gandesti mereu in preajma lui la clipele petrecute impreuna, o sa-ti fie dor sa-l saruti, sa ma imbratisati etc.