| Anonimaaaxgar a întrebat:

Ce sa fac să mă împac cu iubitul meu? L-am supărat foarte tare și nu mai vorbește cu mine de aproape o săptămână sad

13 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai ce s-a intamplat?

| Anonimaaaxgar explică (pentru Freya1):

Mi-a cerut niște poze pe care eu nu am vrut să i le dau și s-a supărat. Ultimul mesaj care mi l-a trimis a fost : "Ești incredibila. Vorbesc serios." După aceea am incercat sa îl sun și nu răspunde sad. I-am trimis și mesaje și nu dă nici măcar seen la ele. Crede-mă că nu știu ce să mai fac... Dacă nu mă împac cu el nu mă gândeam să mă sinucid, nu știu...

| Freya1 a răspuns:

Stai putin ca exagerezi.
El din cate se vede vrea sa profite de tine.Cred ca vroia poze cu tine nud si bine ai facut ca nu i-ai dat.
Nu stiu de cat timp sunteti impreuna dar daca s-a despartit de tine ca nu i-ai dat astfel de poze e clar ca nu tine la tine.Nu te mai amara si nu mai exagera ca nu merita.O sa iti treaca...
Gandeste-te un pic, daca ii dadeai poze cu tine si le posta pe internet si te face de rusine cum te scoteai, ce spuneau ai tai. Daca doar se culca cu tine si te vroia doar pentru sex si pe urma iti dadea cu sutul in fund, cum te simteai?

| alina2k18 a răspuns:

CU ce profita daca trimite niste poze cu pisicuta?winking
Mie imi place sa trimit nudeswinking latellywinking

| Dany9274bdh a răspuns (pentru alina2k18):

Poti sa ne trimiti și noua dacă vrei?

| anonim_4396 a răspuns (pentru alina2k18):

Pune-ți de profil

| RAY a răspuns (pentru Dany9274bdh):

Cica doar daca ai peste 20 de cm

| RAY a răspuns (pentru alina2k18):

Si avatarul este nudes

| mihaicelsfant a răspuns (pentru alina2k18):

Vreau si eulaughing

| Plato a răspuns:

Foarte bine ca nu I-ai dat! Ce tampenie, sa-ti ceara poze cine stie cum. Eu te sfatuiesc, treaba ta daca asculti, sa nu trimiti niciodata, nimanui, nimic ce te-ar putea face sa regreti mai tarziu. De multe ori au fetele impresia (si baietii, dar aici e vorba de tine) ca "el" nu e ca altii, ca nu-ti va face nimic, ei, pana nu.i spui sot nu ai niciodata incredere deplina. Iti sugerez sa inchei orice legatura cu el, deoarece probabil vrea doar sa profite de tine. Imi pare rau daca e un adevar dureros, dar te-ar durea si mai tare sa fii folosita in vreun fel.

| giulia283 a răspuns:

Lasă l in pace. Probabil voia sa profite de tine dar a vazut ca nu i.a ieşit şi acum incearcă să scape de tine intr-un mod subtil.

| CrissL0101 a răspuns:

Ai grija doar ca motivul supararii sa nu fie unul pentru a se desparți de tine

| Dany9274bdh a răspuns:

????????????