| DjCurca a întrebat:

Ce sa fac sa ma placa si pe mine cineva? am 17 ani si inca n-am avut nici o prietena crying nu inteleg.(

Răspuns Câştigător
| Pitic a răspuns:

Nu trebuie sa faci ceva special ca sa te placa cineva
Trebuie sa fii tu insuti, nu sa te prefaci ceva ce nu esti pentru ca s-ar putea sa uiti sa te prefaci si persoana respectiva isi va da seama.
Totul vine de la sine daca nu ai avut pana acum nici o prietena nu insemna ca nu vei avea nici de acum incolo, toate la timpul lor, nu ai pierdut nimic sa stii e mai bine singur decat sa gasesti o fata de care sa te indragostesti si ea sa te faca sa suferi + ca femeile vorbesc nonstop cand sunt suparate sau nervoase vorbesc cand sunt bolnave vorbesc cand se plictisesc iar incp sa vorbeasca si cand sunt fericite vorbesc si mai mult.
Invita o fata in oras, o fata de care iti place, intra in discutie cu ea intreab-o daca ar vrea sa mearga cu tine sa vedeti filmul x ...pentru ca nu ai cu cine sa mergi sau spune-i ca ai trecut printr-o perioada grea ai avut necazuri in familie si vrei sa te destinzi putin sa mai uiti de probleme gaseste o fata sensibila

7 răspunsuri:
| alexgogo a răspuns:

Salut. Trebuie sa ai ceva care apreciaza fetele. Frumusete fizica, spirit incatator sau bani.

In lipsa acestora, e putin mai greu pana gasesti acea fata care chiar in momentul asta cauta un baiat ca tine.

| Miniiii a răspuns:

Pai de obicei fetele iubesc baietii frumosi depinde si cum te comporti ele pot avea o atractie mai mult ca prieteni si nu se gandesc inca la o relatie daca e sa vb asa. Sper ca te-am ajutat puppuppy dog eyes

| Lina_4442 a răspuns:

Trebuie sa fii dragut cu fetele,
comunicabil si deschis in conversatii
sa te imbraci asa mai sexi
sa nu continui sa te porti ca un copil plingacios
sa te apropii de fata care iti place cu gesturi romantice, vorbe dulci! mult succes

| Katalin02 a răspuns:

Lol inseamna ca ai probleme, incearca la spitalu de nebuni, sa vezi cati prieteni iti faciwinking ca acolo iti e locu.

| stefanik04 a răspuns:

Conteaza si cum arati...asta e adevarat
dar pentru unele fete asta e cat negru sub unghie, sper ca m-ai inteles, important e sa te comporti frumos cu fetele si sa vada ca nu esti un (aici pot fi multe lucruri negative)
Nu e mare lucru ca nu ai avut rietena la 17 ani (cel putin asta cred), sincera pe asta nu am mai auzit-o f des tinanad cont ca fetele sunt mai timide si nu vor sa se bage in relatii neserioase(unele)nu baietii
sper ca te-am ajutat

| SirOvY a răspuns:

Prietene.trebuie sa te speli pe dinti.si in rest.sa te imbraci ok.sa arata ok.sa te aranjezi.si sa ai tupeu.mult tupeu! apoi... pune mana.ca doar nu musca.si daca musca.n.o fi toate carnivorelaughing

| ChickenNugget a răspuns:

Sa te inbraci frum. sa te machezi daca ai 17. totusi ai arata mai bine si schimba-te. si fa un dus din cand in cand. si de unde stii tu ca nu te place nimeni? poate iti ascunde.