In primul rand, ca un baiat sa te placa, trebuie sai arati calitatile tale, sai arti ca meriti ca el sa te placa, sasi indrepte iubirea lui spre tine, nu trebuie sa te prefaci ca esti ceea ce nu esti.Trebuie sa fii tu insuti si demonstreazai ca te merita. Daca nu, va veni si fat frumos al tau la un moment dat.Succes!
Cum a spus si visatorul gandeste-te de 10 ori inainte de a decide cu toate ca daca tiar fi prietena tear intelege si oricum nu te sfatuiesc sa incerci decat daca ai o banuiala ca te place si el pe tine sau daca sunteti destul de apropiati. daca sunteti apropiati eu zic sa risti pentru. ca"daca nu risti nu castigi" si oricum o stiu din propria experienta eu ma intelegeam destul de bine cu un baiat si am ajuns pe parcurs sa stam impreuna. dar nu uita incearca sa "te dai la el" mai in secret daca se poate ca ea sa nu afle si daca afla ii spui ca sunteti doar amicii.
bafta
Pai depinde ce preferi tu, sa pierzi o prietenie si sa risti ca acelui baiat sa nu'i placa de tine si sa suferi enor sau sa ramai cu prietenia si sa iti ashteptzi jumatatea, fara alte presiuni, este alegerea ta. Nu uita ori ce hotarare ai lua gandeste-te de 10 ori inainte.
Bafta
Invata sa fii canalie, cucereste-l si da-i cu sutul la prietena ta, femeile sunt invidioase si poti oricand sa gasesti o prietena mai buna ca ea )
Multumesc la toti eu asa si ma compotr cu el numaica el rarsa ese afara si toti cred ca mie imi place de alt cineva si am o sansa sa fie in secret ceia ce simp pentru el