| nuconteazacine_8984 a întrebat:

Ce sa fac sa nu ma mai gandesc la el?
De 2 saptamani am fost la un majorat, i m-am combinat cu un tip. nu era nu stiu ce, dar prin felul lui de a fi a fost okey si acceptabil. Desi stiam ca a fost doar asa de o seara, peste cateva zile am inceput sa ma gandesc la el. a fost vecinul sarbatoritului. i-am bagat id-ul si nu a vrut sa ma accepte. Si tocmai am aflat si de ce nu mi-a dat accept : pentru ca a crezut ca vom vorbi despre seara aceea si ca nu avea chef de prostii de astea si ca nu ma cunoaste. Fapt pentru care nici nu aveam de gand sa-l intreb despre seara aceea, si chiar sarbatoritul mi-a zis daca vreau id-ul lui.nu i l-am cerut. Acum ma simt asa de aiurea...ciudat. ca imi doream atat de tare sa il cunosc mai bine, dar cand am vazut ce pampalau este. Credeti-ma cu niciun baiat nu mi s-a mai intamplat asa, sa il intalnesc peste tot(figurat), si cand vin acasa ii vad imaginea, si cand sa adorm inchid ochii si il vad pe el (iesi afara din mintea mea!), si in vise apare. Am incercat sa fac tot felul de activitati, uneori imi trece, dar seara deja din nou fara sa vreau,. imaginea lui imi este intiparita in minte. Cel mai naspa e ca el e la facultate in alt oras, si vine rar acasa. Nici nu stiu ce as face daca l-as revedea.

2 răspunsuri:
| Nextone a răspuns:

Inseamna ca pentru el ai fost doar asa de distracie si e foarte urat din partea lui putea macar sa mai vorbeasca cu tine.Eu zic sa incerci sa il uiti sau sa mai insisti doar ca risti sa fi si mai tare respinsa si considerata disperata... daca vroia sa fie cu tine ar fi vorbit cu tine si multe altele. Sper sa treci peste asta si poti trece peste asta inlocuindu-l cu altulbig grin BAFTAhappy

| nuconteazacine_8984 explică:

Si eu am crezut ca e distractie pentru mine, chiar dupa ce ne-am despartit in seara aceea am uitat si cum arata. laughing Eu nu insist, nu sunt genul de fata si nu vreau sa ma cobor atat de jos. Dar normal a fost urat din partea lui, si pot sa zic ca e un las? Cu multi baieti m-am combinat de o seara la party-uri si cu toti am pastrat legatura sa zic asa. Se pare ca e mai copil decat imi puteam imagina.Imi pun in minte chestii de gen: esti urat, saruti naspa, esti gras etc etc. dar tot la el ajung sa ma gandesc
P. S. Am prieten, si totusi ma gandesc la acesta laughing