| yonutzu20 a întrebat:

Ce sa fac sa nu mai fiu asa de timid cu fetele?
deci ma inteleg cu ele vorbesc cu ele
dar pentru ce-a care o iubesc nu am tupeu sa-i zic

Răspuns Câştigător
| liviu89 a răspuns:

Raspunsuri dubioase " nu mai fi timit"
Credeti ca el nu s-a gandit la asta?!
Incearca sa fii amuzant la mine a mers sau sa ai prietene fete fara sa iti placa de ele. Chestia cu "sa fii amuzant" merge thinking pentru mine a mers

7 răspunsuri:
| Tiffany_7360 a răspuns:

Gandeste-te ca este o alta oare care fata, simpla.Dar, in timp ce o saluti sa nu fii timid! Fii tu insuti!happy

| LiveYourLife a răspuns:

Nu mai fi asa timid fiindca cu timiditatea pierzi unele lucruri si apoi incepi sa regreti cand iti dai seama ca nu ai avut curaj sa faci ceva si acum e prea tarziu...
tu esti baiat si intotdeauna o fata asteapta sa faca primul pas baiatul...si poate vei avea o surpriza si fata respectiva iti spune ca si ea te placebig grin
ce n-as da si baiatul pe care il plac sa faca ceva...

| skarner a răspuns:

Frate, lasa timiditatea, nu te ajuta cu nimic, daca esti timid iti va fi foarte greu sa iti gasesti o prietena. Ia-ti inima in dinti si spune-i acelei fete, o sa te simti foarte bine dupa aceea. Sper sa te ajute. Sall.

| bogdanalexx18 a răspuns:

Bea un pahar de vinlaughing)

| pisicutza50 a răspuns:

Pai spune-i deschis ca iti place de ea si in nici un caz ca o iubesti pentru ca la inceput e bine sa fii prevazator si sa vezi cum evolueaza treaba.Parerea mea e sa nu confunzi atractia cu dragostea.

| LifeInColors a răspuns:

Daca nu reushestisa iti invingi timiditatea nu vei reusi prea multe in viata... oricum, daca vrei sa ii spui ca o placi, fa-o intr-un mod indirect (pe mess sau vorbeste cu o prietena buna de a ei si roag-o sa ii spuna ca o placi). Trebuie sa te gandestica daca o placi nu ai de ce sa fii timid. O chemi la o plimbare si o intrebi daca vrea sa fie cu tine...ca sa scapi de timiditate, incearca sa iti imaginezi ca faci ceva ce iti place f mult, sau cel mai bine exerseaza acasa laughing mult succes:* sper ca te-am ajutat! funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greseala voastra e ca puneti mare pret pe minte cind e vorba doar de instinct.Intoarce-te la origini si vezi cum reactiona omul in preajma femeii.Te va placea sigur.