Infraverde
"„ Astazi, 5:05 pm
Ahhh
Ahhh buna tataie ce faci? Sunt un tanar gerontofil de 19 ani,excitat te-ar interesa o relatie cu mine bazata doar pe sex?
Ador sa sodomizez oamenii mai in varsta asa ca tine,penisul meu sa le simta ***** moale,zbarcita si putreda.
Haide sa ne masturbam impreuna, tu sa-mi sugi **** dar fii atent:iti dai proteza jos nu vreau sa-mi ranesti **** cu vreun ciont de-a l tau de prin gura ahh vreau sa-mi dai drumu pe fata ta si sa-mi inghiti sperma sa-i simti gustul! Suge-mi-o ca un disperat, savureaz-o picatura cu picatura.ahh deja mi s-a intarit!""
Când trimiți asemenea mesaje, ca mesaje personale, crezi că dai dovadă de exces de inteligență?
După întrebarea postată de tine, am crezut că ești o curvă cretină și nu am considerat necesar să îți răspund!
După ce am văzul ce mesaj personal mi-ai trimis și pe care l-am copiat îți dau un singur sfat să mergi pe la niște medici psihiatrii.
Că în privința ta, cred că se impun niște luni bune de internare la un ospiciu!
Un bărbat normal și zdravăn la cap de 19 ani, se gândește la femei, dar văd că ai alte idei. Iar aceste idei probează indubitabil, lipsa de sănătate mintală!
Esti fata sau baiat? Daca esti fata incearca sa "sugi" o banana dupa o sa ai gust de banana in gura Daca esti baiat :O. wtf... cum sa simti nevoia de asa ceva? :O Bafta
Da-i o limba prietenei tale, macar vei avea nevoie sa ai un vagin intre dinti.
cand ti-am spus eu ca prietenia cu popa nu e buna nu mai crezut, acum taci si inghite
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: