| carmynutza1988 a întrebat:

Ce sa fac? sa pun punct sau sa continui? vreau sa am despart de pr pentru ca desi sunt ap sigura ca ma iubeste, nu imi place fizic cum arata. e o problema: ma doare de cate ori incerc sa ma despart de el. vreau un sfat, dar ceva mai mult decat fizicu nu conteaza...pentru ca nu prea e asa.plsss

5 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Daca iti place doar fizicul la un barbat poti sa iti cumperi o papusa,eventual si un vibrator. Poti sa faci la comanda cum vrei tu,inaltime,par,ochi, muschi, etc.
CAND L-AI LUAT NU L-AI VAZUT? ACUM AI REALIZAT CA NU ITI PLACE?
Femei.sclipiti de inteligenta, uimitoare.
http://www.youtube.com/......ttp?/watch
Dedicatie pentru voi.

| pitiqtsa a răspuns:

Cel mai bun sfat este sa faci ceea ce simti nu ceea ce gandesti! pentru ca daca iubesti o persoana iubesti cu inima nu cu creierul :X eu zic ca aspectul fizic nu conteaza foarte mult... acum depinde de tine ce simti tu cu adevarat!happy sper sa te fi ajutat

| Georgeeeeeeeee a răspuns:

Depinde.
eu zic sa-ti asumi riscul. intr-o relatie trebuie sa fii mereu hepi si multumita. iar daca te vei desparti de el, fa-o direct, e ca un plasture, desprinde-l repede, nu o mai lungi.
daca crezi ca poti trece peste aspectul fizic, si va intelegeti ok, eu zic sa continuati.

Eu as zice sa nu te desparti de el deoarece va suferi si nu numai asta dar nu numai fizicul coteaza si ce e pe interior. Daca tie iti place cum e pe interior mai bine nu te desparti de el, dar daca tu chiar nu simti nimic pentru el zi ca pur si simplu nu il placi si speri sa nu se supere pe tine. Eu ma intreb de ce ai fost cu el.

| Uffie_5291 a răspuns:

Asta se numeste mai mult.din mila.stai cu el. straight face