De gelozie nu scapi.Stii de de? Pentru ca atunci cand esti geloasa inseamna ca iubesti, si cand iubesti totul e mai complicat si cere mai multa atentie, aici apare starea de gelozie.Deci nu e ceva rau, doar ca ai grija, sa nu exagerezi cu treaba asta.
Nu stiu ce sa fac. poate de asta s-a despartit iubitul meu de mine. m-am saturat, nu stiu cum sa scap de nenorocita asta de gelozie, sa nu mai pun nici suflet intr-o astfel de relatie..nu stiu ce sa fac.
Scumpa, de tristete nu scapi decat cand nimeni nu se da pe langa ce e al tau...
Daca esti geloasa, normal ca nu vrei sa-l pierzi, dar gandeste-te ca pur si simplu te-a iubit... (dupa cate ai zis am inteles ca e cu alta si esti geloasa pe respectiva).
Indiferenta o practici iubind pe altul. Fa asta si sigur nu o sa te mai intereseze de el :p.
Ca să scapi de gelozie, trebuie să te gândești la fericirea lui, nu la a ta și asta va însemna să suferi, dar oricum ai de suferit dacă iubești.
Gelozia e un sentiment egoist. Dacă-l iubești, vrei să fie fericit. Dacă e fericit cu alta, nu sta în calea fericirii lui.
Daca iubesti nu ai cum.
Gelozia este un mod de a arata ca tii la persoana respectiva.
Gelozia este tristetia care ia nasterea din pricina fericiri pe care credem ca o au altii. Ca sa nu mai fi geleoasa trebuie sa te bucuri pentru fericirea celorlalti, daca nu poti, inseamna ca esti suparata ca sunt alti fericiti.
Scapi de gelozie atunci cand scapi de neincrederea in sine si incepi sa vezi actiunile altora ceva mai obiectiv si actionezi in consecinta.
Gelozia e doar un raspuns al tau la stimuli din exterior, dar nu e de necontrolat.
Ce place sa faci cel mai mult si asa scapi de gelozi stii contaza pentru de ce esti geloasa si de cine? Eu zic ca pot sa scap de ea daca ai cu cine comunica de exemplu sau daca ai un hobbi.
Daca iubesti cu adevarat zic ca n-ai cum sa nu fi geloasa zic opinea mea si eu sunt gelos da incerc sa ascund da nu prea pot eu zic ca daca iubesti nu poti sa dai dovada de indiferenta