| andreea_6939 a întrebat:

Ce sa fac sa simta ca il iubesc?(asta este intrebarea mea pentru aceasta zi)..sunt cu un baiat de 1an, iar in ultima vreme ne certam prea des, de multe ori pe lucruri mici, iar in ultimele zile spune ca nu mai simte asa de tare ca il iubesc. ce sa fac? de vorbit vorbesc frumos, nu sunt rea fata de el, il alint, il pup, il imbratisez, zambesc cand il vad, sunt vesela cand sunt cu el, caci ma simt bine.deci ce as putea face sa simta mai bine caci, chiar il iubesc mult

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Mi se pare ca faci tot ce e posibil sa simta asta. Nu cred ca e vreo problema la tine, ci la el... ar trebui sa fie mai intelegator si sa se multumeasca, cu ce are. happy

| MishikiCrisy a răspuns:

Cred ca bine ca il iubesti, dar nu e baiatul potrivit, trebuie sa ai un baiat care ar sti ca il iubesti, si asa sa si fie, unui bun altul nu, nu e cuplul potrivit.

| ForeverWarrior a răspuns:

Eu cred ca el ar trebui sa faca ceva, nu tu, dar ai putea sa-i spui tot ce simti si sa incercati sa faceti amandoi ceva in privinta asta.Succes

| Demonull a răspuns:

HM. poate este el plictisit de tine sau te chinuie putin ..asa fac si eu cand ma cert cu prietena ii zic ca nu mai ma iubestelaughingdesi stiu contrariul, poarta o discutie serioasa cu el si explica-i happy

| Ina93 a răspuns:

Off spune-i ca nu vrei sa va mai certati din lucruri banale.