anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa fac? Sotia mea nu ma mai iubeste, vorbeste intruna pe mess cu baieti, ii urmaresc mesajele, printru-un program. De vina ca nu ma mai iubeste sunt, pentru ca am ignorat-o de multe ori, si acum imi pare rau, si incerc sa ii dau mai multa atentie. Eu o iubesc mult.

Răspuns Câştigător
| Atâtdedulce a răspuns:

Ştii, femeile, zicea bine cineva, sunt ca telefoanele mobile : dacă apăsaţi butonul greşit, veţi fi deconectaţi. Deci, dacă ai ignorat-o, ea deja se simte în plus in viaţa ta, şi simte că Tu nu ai nevoie de ea, şi de ceea ce ea îţi poate oferi. happy De aceea vorbeşte cu alte persoane. Pentru că se simte singură; pentru că tu nu stai lângă ea să o intrebi. O femeie, in opinia mea, are nevoie ca bărbatul de lângă ea să-i fie de toate : prieten, soţ, amant, frate, psiholog, etc. E nevoia aia de afecţiune. Mai ales când vezi că cel cu care eşti căsătorită, pentru care ţi-ai legat viaţa, nu te bagă in seamă, te ignoră. Să ştii că indiferenţa din partea persoanelor dragi este foarte greu de suportat.
Acum, revenind, ar fi bine să fii atent la ce vorbeşte cu 'băieţii' pe mess, pentru că dacă vorbeşte cu ei, nu inseamna neapărat că te şi inşeală, sau că are de gând. Pot fi simple discuţii, ca să treacă timpul. Apoi, ar trebui desigur, să-ţi schimbi comportamentul. Să fii mai tandru, mai afectuos cu ea, să-i spui că o iubeşti, şi mai ales să-i demonstrezi. happy Vorbeşte cu ea despre ce ştii că-i place. Nu-ţi fie teamă. O să aprecieze orice mic efort din partea ta. Chiar şi o discuţie despre ciorapi. Femeilor le place să vadă că iubitul lor se preocupă de ele şi de ceea ce simt ele. Şi apoi, cred că ar trebui să găseşti momentul oportun să-i spui de acele conversaţii şi să-i spui că te deranjează, şi să o rogi să te ierte întâi pentru că te-ai comportat rece cu ea, iar apoi pentru că nu ai avut destula incredere in ea şi i-ai verificat mesajele private. Deci, baftă multă şi nu uita să fii lângă ea oricând!

13 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Fa-i mereu mici surprize si incearca sa reaprinzi flacara pasiunii dintre voi.Fa- o sa se reindragosteasca de tine, pe scurt!

Eu cred ca e timpul sa o faci acum caci mai tarziu s-ar putea sa piara dramul de afectiune pentru tine!

| elasexygagica a răspuns:

Daca teo mancat in fund sa te insori devreme, suporta consecintele

| Marynna a răspuns:

Pai daca spui ca ai neglijat-o,poate ca ea a simtit nevoia sa fie consolata,desi nu mi se pare normal sa discute cu alti barbati pe internet,eu nu as face asa ceva niciodata.Cel mai bine ar fi sa discuti cu ea,sa ii spui ca stii ca discuta cu diversi pe internet, ii spui ca-ti pare rau pentru ca ai ignorat-o si ca esti dispus sa o ierti si sa ii oferi atentia pe care o merita. Daca nu accepta sau continua sa discute cu barbati pe net, atunci nu cred ca exista alta varianta in afara de divort...

Baftawinking

| MyNameIsNotImportant a răspuns:

Cu ce program thinking laughing

| chelie91ptm a răspuns:

Daca ai ignorat-o e greu sa o mai iei inapoi. Atunci cand te iubea ti-ai batut joc de iubirea ei, acum o vrei inapoi? Sa inteleg ca folosesti radminu, dar nah, incearca sa vorbesti cu ea sa ii spui ca regreti, jura-i Iubire. Poate sa stea de vorba cu ei sa incerce sa uite, sa nu o mai afecteze, poate vorbeste cu ei dar pe tine te Iubeste, asta e cel mai important lucru. Tu stii mai bine.

| Change a răspuns:

Eu cred ca ar trebui saq ii acorzi mai multa atentie, afectiune. Femeile apreciaza chiar si lucrurile marunte pe care partenerul le face pentru ea(incearca si tu).
Ar fi cazul sa vorbesti despre asta cu ea si nu evita sa ii spui te iubesc

| JUSTERINIandBROOKS a răspuns:

Vorbeste si tu cu baieti pe mess!laughing

| NothingImportant200 a răspuns:

Pai degeaba o mai iubesti acum daca atunci ai ignorat-o. Fetele sunt mai sensibile, le trebuie atentie mereu, nu cand va mai amintiti si voi baietii de noi asa ca nu stiu ce sa zic sa faci. Cumpara-i flori, pregateste-i o cina romantica. Poate asa se va simti mai in centrul atentiei. Si chestia cu verificatul mi se pare o porcarie. Nu e obligata sa stea cu tine asa ca poate vorbii si cu alti baieti. Oricum bafta!

| cineva1 a răspuns:

Poate ca nu neaparat nu te mai iubeste, ci doar s-a saturat de faptul ca o ignorai.cu ocazia asta te-a facut sa reactionezi...arata-i ca iti pare rau sincer, si ca ai vazut cum e cand nu ti se acorda atentie.bafta!

| Andu_7395 a răspuns:

Mda sigur. da vina pe tine straight face

| mogosan96 a răspuns:

E un raspuns simplu iai netu, asa nu o sa mai vornesca cu nimeni pe mess!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Este si ea o fiinta, are nevoie de afectiune, sa vada ca este apreciata. Daca de la tine, sotul cei, cel care ar trebui sa-i acorde cea mai mare atentie, nu prieste nimic, e logic ca va cauta "alinare" in alta parte.

Trebuile de genul trebuie sa le discuti cu ea, sa vezi unde gresesti si sa iti repari greselile.
Zi merci ca ai scapat doar cu niste conversatii si nu cu inselatul propriu -zis.

| alexmaster3023 a răspuns:

Prietene nu e prea tarziu daca nu i-ai dat atentie pana acum incepe sa o faci daca ti intr-adevar la ea si o iubesti.