| cazacdenis a întrebat:

Ce sa fac sunt cu fosta mea prietena in banca care m-a inselat cu batausu clasei si acum s-a intors la mine pentru ca a... pe i-a noi suntem foarte buni prieteni si imi place de i-a din clasa a 1-a eu is in clasa a 3-a sa fac eu primul pas sa spun ca o,, iubesc" nu stiu ce sa zic i-am zis si la telefon vorbim mult pe mess ii trimit si mesaje ce sa fac dau funda si vot

Răspuns Câştigător
| Thesamegirl a răspuns:

Nu incerca sa pretinzi ca esti altceva, nu incerca sa faci din tine un idol. Fii tu insuti, daca de exemplu ea iti spune un simplu buna, si tu in acel moment simti sa ii marturisesti in acea secunda toate sentimentele tale fata de ea, nu te opri! Lasa`te purtat de val. Nu se merita sa traiesti cu indoiala in suflet si seara de seara sa iti pui intrebarea "ce ar fi fost daca."
I`ati inima in dinti big grin
Succes!

19 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| aliybella a răspuns:

Dap zi asa, oricum e clasa a 3 a si o sa te creada, glumeste cu ea fa-te amuzant in fata ei, sigur o sa mearga dar vezi ca atunci cand o sa fii mai mare nu o sa mai mearga faza cu te iubesc

| Larisa a răspuns:

Pai avand vedere varsta, probabl inselat inseamna ca cel mult s-a tinut de mana cu batausul clasei, sau s-au pupat.In cazul asta poti s-o ierti linistit daca o iubesti atat de mult.

| Bubu9110 a răspuns:

Buna!
Unii nu ca dragostea nu tine de varsta...
Poi ce sa zic? Vorbeste mai des cu ea... Stai mai mult cu ea...
Deveniti mai apropiati...

Iar in legatura cu greselile, orice om mai greseste... asta nu inseamna ca ii dam in cap...
Nu te lasa influentat... Spune`i fetei ca o placi...

P.s nu conteaza varsta...
Succes!

| Bubu9110 a răspuns:

Unii nu inteleg ca dragostea nu tine de varsta*

| Ady93 a răspuns:

Ok vad cateva greseli majore.
In pimul rand EA nu I-A!
2. Frate ma scuzi. in ce clasa esti tu? Orice ai zice pana in a 7-ea a8-a nu e iubire, e obsesie!
si 3. Frate. t-ea "inselat" cu batausiu clasei. ce *** pretentii sa mai ai de la ea!
Generatia asta...

| Minks a răspuns:

laughing Te-a inselat la 10 ani, wtf?!

| Cineva3 a răspuns:

In clasa 3 nu stiam ce e aia iubirt si iubire abia incerc in clasa a 5 sa imi fac iubit dar in a 3 mult noroc dar mai bine fa tu prmul pas

| WeeD a răspuns:

rolling on the floor Casa de piatra.In clasa a 3 nu stiam ce e aia iubire, mai ales ea in clasa 1.rolling on the floor

| WeeD a răspuns:

@Minks
Asa se pare. laughing

| WeeD a răspuns:

Esti prea penibil.laughing

| Damasc a răspuns:

Hahahahahaha rolling on the floor) in clasa a 3 a nici nu cred ca stiam prea bine cum ma cheama laughing si tu vorbesti de iubire...vai ce mai evolueaza copii astia. Spune-i ca vrei sa va casatoriti cand veti fi mari laughing o sa iti sara in brate laughing

| cazacdenis explică (pentru Damasc):

Daca nu stiai cum te cheama in clasa a3 a inseamna ca esti ok smr tanta

| cazacdenis explică:

Aliybella si cu thesamegirl au raspuns corect weed si cu minks degeaba ati raspuns se vede dupa voi doi ce oameni sunteti

| cazacdenis explică:

Ce oameni santeti da asa sant tineretul din ziua de azi doar s. si iesit facut s. si doar atat nimica alt ceva

| cazacdenis explică:

Nu-mi place cand oamenii imi zic chestia asta si ce daca sunt in clasa a 3-a nu am voie!?

| Vally7 a răspuns:

Wtf?"i-a" in loc de "ea"?laughing

| cezzyy a răspuns:

In primul rand:la varsta asta nu poate fi iubire(eu sunt in lcasa a 6-a si nici eu nu prea stiulaughing, adica am avut sentimente puternice dar nu poate fi iubire)la varsta asta este doar o simpatie si nu stii ce inseamna a insela dar ma rog, nu iti explic acum.dar.eu spun sa nu mai pari chiar asa de nebun ca daca ti-a facut asta, inseamna ca nu ii pasa, si ca rade de tine(fara suparare daca te ranesc, dar este adevarul).tu totusi incerca sa o ajuti, sa fii amic cu ea, dar daca s-a dus cu batausul clasa inseamna ca o intereseaza baietii mai... tari.dar mai bine mai astepta macar 2 ani, inca nu e de iubire.si eu in clasele 2-4 am placut un baiatlaughingimi cara in fiecare dimineata ghiozdanul pana la etajul 3 unde era clasalaughingrolling on the floorsi? ce mi-a folosit? ne-am simpatizat, am fost draguti unul cu altul, dar nu ne-am spus ca ne iubim etc.ai sa spui tu "te iubesc" cu adevarat si din tot sufletul cand o sa te casatoresti sau cand o sa tii cu adevarat la cineva.de pe la 16 ani in sus...sa spunem 15 dar lasa dragostea ca nu e dee tinelaughing

| tHeVip3r a răspuns:

Lasa-l pe weed e frustrat ca nu are viata laughing el la varsta ta se juca in baie cu puta... saracutul de el. bafta in viata baiete! vezi cu batura si femeile -acum zici nu dar mai incolo vezi tu cum o sa ti se schimbe viata!