| Sym_Andreea_1991 a întrebat:

Ce sa fac? sunt cu un baiat de 1 an si ceva iar gandul si inima imi e tot la fostul cu care am stat 2 luni eu m-am despartit de el nu el de mine pentru ca mi se parea ca e prea rece cu mine dar abia dupa mi-am dat seama ca nu era asa, si mi-a fost oarecum sa ii spun actualului *stii eu nu nu pot sa imi iau gandul de la fostul meu* de cand am facut dragoste cu fostul adica acum 1 an si ceva nu am mai facut cu nimeni. oare sa fie asta cauza?
celui cu care sunt acum am vrut sa ii spun de multe ori ca nu mai suport situatia sa stau cu el, plus ca ma face sa sufar mult, tipa la mine din orice ma face nebuna si sunt buna numai cand are nevoie de ceva anume, doar atunci vorbeste frumos. Nu stiu ce sa mai fac...am nevoie de un sfat si prietene sau prieteni nu mai am din cauza celui cu care sunt.
Fara raspunsuri aiurea pentru puncte. mersi

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu va intelegeti eu zic ca nu are rost sa mai pierdeti timpul aiurea. Nu e bine sa tragi de o relatie pentru ca oricum o sa se rupa si o sa aiba rupturi pe ici-colo. Intr-un fel am trait asta pe pielea mea si am cam regretat timpul pierdut.

Pune punct si mergi inainte. happy

| TheRealDaniel a răspuns:

Trebuie neaparat sa te desparti de actualul si sa fii cu cel care te face fericita si la care te gandesti nu acesta care te face sa suferi si te jigneste, poate ca fostul tau nu este asa deschis la aratat sentimentele ca tine, in felul lui iti arata ca tine la tine. eu zic sa te desparti de el si sa vorbesti cu fostul si sa-l intrebi daca mai simte ceva pentru tine si ca tu da.

| Catalinhhh a răspuns:

Trebuie neapărat să te desparți de cel cu care ești acuma și pe care nu îl iubești. Plus te mai și face să suferi... Asta nu e viață nici nu înțeleg de ce mai ești cu el. Nu vă iubiți, tu ești cu gându la altu, nu te face să te simți bine.
I-al frumos și îi spui "Scuze, dar noi nu mai putem fii împreună relația asta e varză nici nu e o relație..."

| DulceLup a răspuns:

Nu ai prieteni sau prietene din cauza celui cu care esti? nu prea e normal sa stii? e cam aiurea sa te tina izolata. da-i papucii mai bine.

| AmaToaRea a răspuns:

Incearca sa te desparti de actualul tau iubit nu e o relatie sanatoasa fizic si nici psihic chiar daca nu te impaci cu fostul nu are rost sa mentii o relatie care iti face rau.iar cu uitatul e mai greu daca a-ti avut si contact sexual si mai ales daca a fost si primul...