Daca el a incercat deja sa fie impreuna cu tine si tu l`ai refuzat e o mare dilema. daca nu fai ochi dulci ca sa faca el primul pas, daca nici asta nu merge intr-o zi te apropii de el si il saruti si ii explici mai apoi de fapt cat de mult il iubesti dar el nu si-a dat seama
Buna. Pai ar trebui sa ai mare incredere in tine si sa alegi cu inima. Bineinteles in dragoste nu conteaza varsta [ sa nu fie chiar mai mic decat tine, serios acum ] si nici frumusetea [ dar nici cel mai urat de pe strada ]. Sa fie exact la mijloc. Sa te simti bine in compania lui si speciala si apreciata. Nu lua unul care este violent, injura si ai mari ocazii ca daca se va enerva pe tine sa iti iei o palma sau doua. Fii atenta la ce alegi si nu te simti prost daca este un baiat popular. Fii mandra de el si de alegerea facuta. O sa vezi ca si relatia va inflori daca tu esti relaxata si fidela..bineinteles asta trebuie sa vina din ambele parti. Ai incredere si alege cu inima!
Am exact aceeasi problema ca a ta, doar ca eu nu am avut ocazia sa ies cu vreun baiat popular. Daca s-ar ivi nu m-as simti prost...cred,as profita de ocazie.
Mai intai trebuie sa iti pui urmatoarele intrebari: Sunt cu adevarat pregatita? Accept urmarile deciziilor mele? Dupa ce iti raspunzi la aceste intrebari si iti deschizi ochii. nu-i mai refuza pe toti, acorda-le o sansa. iesiti la un suc, cunoaste-l mai bine... si poate cine stie veti fi impreuna... cum a spus si Bebe :" Fa ce iti spune inima" Numai asa poti fi fericita
Crezi ca Daci si Romanii au intrat pe net sa intreaba de cine sa se indragosteasca... Daca iti place de cineva nu vad de ce nu ai iesi cu el..traieste clipa ce va fi mai tarziu nu va stii nimeni!
Risca si alege unul ca de nu, te uiti in oglinda, ai 30 de ani si o sa fi singura fara amintiri frumoase. Nu pierde timpul
Stai sa vezi acum propuneri de la diferiti useri
eu cred ca esti cam sclifosita si ti s-a urat cu binele