| maria4567 a întrebat:

Ce sa fac? sunt indragostita de un baiat cu 6 ani mai mare ca mine este foarte chipes si nu stiu ce sa fac il iubesc la nebunie si poate si el pe mine dar nu stiu ce sa fac cand il vad ma emotionez si ma rosesc toata imi vine sa ii sar in brate si sal sarut plz dati-mi un raspuns foarte repede

Răspuns Câştigător
| sandra2012 a răspuns:

Te inteleg. Totul depinde de cum se poarta si el cu tine: adica te baga in seama, te saluta, iti zambeste? Daca da, incearca sa il cuceresti si arata-i ca il placi, ca esti interesata de el, dar nu fi disperata. Baietilor nu le plac fetele care se lasa usor, dar nici nu il lasa sa insiste pana isi gaseste pe alta. Si ce te opreste sa il iei in brate daca el iti permite?

15 răspunsuri:
| Sabyynna a răspuns:

Deci: el are 16 si e cu 6 ani mai mare ca tine, deci ai 10 ani. Daca tie la 10 ani iti vine sa sari pe el, iti zic eu ca la 16 esti pe centura!

| DorelSudoru a răspuns:

Aaham deci baiatu are 12 nu?straight face
Chioru' are dreptate...

| maria4567 explică (pentru DorelSudoru):

Nu are 12 nu sunt cea din fotografie cea din fotografie este sora mea ce nu intelegeti

| maria4567 explică (pentru DorelSudoru):

Nu are 12 cea din fotografie nu sunt eu

| julia99 a răspuns:

Scuze tu esti cea din poza?

| julia99 a răspuns:

Aaaaaa pai dac tu nu esti ce a din poza da o poza cu tine sau descrie-te cas vedem cat de frumoasa esti si sa iti spunem daca ai sanse la u baiat asa frumos bine?

| maria4567 explică (pentru julia99):

Ok

Gata mi-am schimbat-o sa vedem ce mai zici acum

| julia99 a răspuns (pentru maria4567):

Pai nu stiu ce sa zic esti draguta pote ai sanse
nu fi timida si intreaba-l DACA iI LPlaCe DE TINE SI GATA numai sa nu fie si altcineva in jur

Pai da asa o sa fac

| Doomitritza a răspuns:

Si eu sint indragostita de un baiat mai mare ca miine cu 6 ce sa fac? pai dara tu citi ani si el citi are?