Fa-l "puta mica". El de fapt nu-i un tip smecher ci unul super-complexat. Are nevoie de atentie ca de aer, altfel se ofileste.
Plan de bataie: ai zis ca ai scazut in randament si, banuiesc eu, ai rezultate mai proaste la invatatura. Intrebarea mea este, la ce te afecteaza cel tare aceasta schimbare? Si nu ai un coleg tare la materia respectiva. Preferabil coleg, pentru ca asa se pune strategia mea in lucru: te duci sa vorbesti cu el, ii spui ca esti nemultumita de rezultatele la materia respectiva, vrei sa recuperezi si il rogi sa te ajute. Mai departe tine de tine, poate imbini si placutul cu utilul.
Scuze, dar asa am dedus cand ai zis ca, atunci cand ai stat cu el in banca, ti-a scazut atentia la ore. Oricum, sfatul ramane valabil, doar ca in loc sa-i ceri ajutorul, vei putea sa dezbati unele subiecte, pentru "perfectionare reciproca". Chiar ar folosi, poate veti gasi amandoi chestii ce v-au scapat altfel atentiei, si apoi poate vei gasi ca este si placut sa discuti cu cineva de acelasi calibru.
Cea mai buna varianta este sa iti faci un alt iubit, prin asta ii dovedesti ca chiar nu mai ai ninic pentru el si ca iti este indiferent. Poti chiar sa rogi un coleg sa joace rolul de prieten pana ai sa vezi ca incepe el sa te bage in seama moment in care tu il vei respinge si atata tot. Succes!
Incearca sa-l ignori, probabil face asta ca sa te enerveze, deci nu-i da motiv sa se bucure.Prefa-te ca nu-l vezi, nu-l auzi, ca efectiv nu te intereseaza persoana lui.Probabil te place si nu vrea sa observi si de aceia si-a schimbat comportamntul.
"A" mutate din scoala / mergi in alta clasa "A" "A" sau stai ca o sa se potoleasca el odata si odata."A"
Tot mica esti si acum,si el un fraier mic, care mai si copiaza, este "necioplit" ne educat, ce sa-i ceri?! ignora-l ingnoranta este o arma redutabila, doar nu ai sa-l omori ca sa scapi de el.
Draga mea, un baiat care se comporta astfel cu o fata inseamna ca e un mare BOU. Iar toate acestea se intampla doar din cauza ïnvidiei". Insa, pot fi si cazuri in care baietii fac acest fel de gesturi cand sunt gelosi, deoarece respectiva ata nu-i baga in seama. Ca sa scapi de el, va trebui sa-l jignesti atat fizic cat si moral. Iti spun eu ca dupa cateva vorbe bine gandite, te va lasa in pace Daca mai ai nevoie de ajutor, mai intreaba-ma
Buna. Cel mai bine trateaza-l cu indiferenta, daca iti face rau, prefate ca nu vezi si ca nu te afecteaza. El face chestia asta probabil pentru ca te place si vrea sa ii dai atentie, la varste fragede si baietii si fetele au foarte mari deviatii de comportament nestiind sa isi exprime sentimentele. Este o parere. Bafta
Nu ma place, te asigur. El are multe fete la picioare (da, auzi bine, un nesimtit ca asta are multe fete la picioare), si sta cu ele tot timpul ( le schimba zilnic aproape) dar cuulmea este ca profita de mine. Urasc acest lucru, dar nu ma pot schimba, acesta este felul meu, sa ii ajut pe toti.
Iti spun eu ce sa faci...Ce-a mai buna solutie e sa il ignori, sa nu ii mai dai importanta si sa nu il bagi in seama
beausingurlamasamea întreabă: