| Marbella188 a întrebat:

Ce sa fac? vorbesc cu un baiat, si ar putea fi o relatie reusita..il plac foarte mult si el pe mine. chestia e, ca eu acum ceva timp, nu foarte mult. am avut o aventura cu un tip pe care abia l-am cunoscut..si nu stiu, sa ii spun de asta? sau sa nu-i zic? poate sa-si schimbe parerea despre minee?

Răspuns Câştigător
| eMeR a răspuns:

Fa ceea ce simti, nu ce altii zic, sau ceea ce altii ar face. Fa cum crezi tu ca e cel mai corect vis a vis de el dar si de tine. Daca chiar crezi ca va fi o relatie durabila ar trebui sa fii totusi sincera, nu pentru el ci pentru sufletul tau, ca sa nu te apese mai incolo. Daca chiar te place sau te iubeste te va intelege, iar daca nu te intelege inseamna ca tot nu el e alesul.

5 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Nu e ok niciodata sa iti expui trecutul. Ai tai ma indoiesc ca ii vor spune lui de ce sunt asa. Iar tu ii poti spune lui ca sunt asa pentru ca ai ajuns la o varsta si au devenit putin mai protectori. Sau poti ridica pur si simplu din umeri si spune "nu stiu, asa sunt ei acum" si punct.

| HazelEyes77 a răspuns:

Trecutul e trecut...las o mai bine asa. Conteaza prezentul nu?

| petitconseil a răspuns:

Nu ii zice. De ce sa ii zici? Niciodata nu e ok sa zici cuiva de aventurile tale, repet, niciodata, iar cel care te intreaba cati barbati ai avut, e cineva care habar nu are ce e cu viata asta.E viata ta si nu are nimeni dreptul sa te judece sau sa isi schimbe parerea despre tine.Fii desteapta si spune doar numai ce iti convine tie.Succes!

| Marbella188 explică (pentru petitconseil):

Chestia naspa e ca am avut ceva probleme si am fost nevoita sa le spun parintilor, iar ei nu prea mai au incredere in mine si is mai limitata de la multe chestii.iar el ma intreaba de ce sunt ai mei asa, pentru ca stia cum sunt ei de fapt pana acum.

| Alexxxxxandraxxx a răspuns:

Va spune ca esti usuratica. Dar stai calm. Nu esti singura de pe lume. Mama. Cate o tineti cu faxa cu " e viata mea, nu conteaza cu cati m-am culcat". Da. Dar daca ai *** tot orasul pana si rudele si apropiatii lui. Sau sa te culci cu toti straini devii o carpa. Ca esti barbat ba ca esti femeie. Adevarul doare si va ramane la fel.