anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce sa facbaieti de 21 de ani eu avand 14 ma intreaba daca nu vreau da fac s. x cu ei si toti astea mari vorbesc cu mine,, ce faci p.da.si ma intreaba daca imi plac acadelele si eu sunt virgina sunt o fata desteapta dar toti baietii si aia insurati cand ma vad pun mana pe mine si se gandesc doar la s. x. ce sa fac sa nu se mai comporte asa cu mine? va rog urgent pana nu ma viol cineva

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Îmbracă-te mai decent.
40% din violuri apar pentru că, în primul rând, ea era îmbrăcată prea provocator.
E şi un proverb "câinele nu vine până ce căţeaua nu ridică coada".

| Razvan a răspuns:

Lectii de autoaparare, o noua garderoba si o noua atitudinewinking

| adi4ever a răspuns:

Inseamna ca esti frumoasa de te vor astia

| kaya a răspuns:

La varsta ta probabil arati bine si poate ca le dai atentie; cum adica pun mana pe tine cand te vad? nu e normal ca cineva sa puna mana pe tine daca tu nu VREI, nu ai ce sa le faci ca sa nu se mai ia de tine doar sa nu ii bagi in seama si sa nu le arati ca iti place, stai in bancuta ta gaseste-ti prieteni de seama ta imbracate pentru varsta ta si cine iti mai zice ceva legat de sex le spui ca ai 14 ani, cineva sanatos la cap nu cred ca ar vrea sa aiba de a face cu minori.Stii este o vorba "nu ridica coada"si totul va fi bine. Poti vorbi cu unul dintre parinti tai cu care te intelegi mai bine mama sau tata ca sa stie si sa nu se ajunga la viol.Majoritatea cazurilor si fetele cauta asa ca stai cuminte si vezi de treburile tale, astupa-ti urechile si umbla cu fete si baieti de seama ta. Sper sa inveti ceva si sa ai grija de tine.Numai bine

| Ea12345 a răspuns:

Sper ca nu e alta gluma.happyOricum, cel mai bine e sa vb cu parintii, cu cei de la scoala etc. Obtii ajutor si sprijin.

| Medis a răspuns:

Incearca sa schimbi colectivul. Sau sa nu-i mai bagi in seama.

| wdsasd a răspuns:

Cum asa? te vad pe strada si brusc te intreabacall mee faci pisi, vrei sa faci sex cu mine?///ciudat...mai stiu eu fete bune dar nu sunt asa ofertate ca tine.inseamna ca esti buna in draci. aa si asculta de kongeriket si uita de penultima mea propozitie pentru ca toate grijile tale sunt provocate de asta.

| Deny_9985 a răspuns:

Acelasi lucru (aproape)il patesc si eu.am 15 ani si am fost supusa unei tentative de viol: EL a inceput sa se desbrace si sa se puna peste mine, eu fiind tinuta de 2 prieteni de-ai lui. era noapte.ma saruta pe gat deoarece imi feream gura. a fost oribil chiar daca imi placea acel baiat...in acea noapte nu am prea putut dormi. a doua zi s-a repetat povestea ca la indigo.credeam ca sunt pregatita sa imi incep viata sexuala.Am realizat ca inca nu sunt. sunt foarte speriata pentru ca agresorii sunt in acelasi sat cu mine.parintii nu stiu nimic.imi este frica sa nu se intample ceva mai grav desi inca sunt socata.