| -TattO- a întrebat:

Ce sa faci atunci cand esti trist ca nu mai ai o persoana iubita langa tine?

faza e ca mereu aud mergi mai departe, mai sunt si altele, gaseste pe alta si etc.

dar daca tu stai cu gandu la ea, iti sta numai in cap, esti posomorat din cauza asta ce e de facut?

am ajuns sa beau cate ceva sa adorm repede sa nu imi mai stea gandu la ea.

ma gandesc uneori ca am o varsta la care vor mai urma si alte fete (18 ani si ceva) dar nu imi pot lua gandu de la ce a fost, de la ea.

ma tot tachinez mereu ce face si din astea. ma mananca ceva in mine.

e o descriere de nu stiu cum sa o explic.
seara mai ales ma apuca toate dorrile.

si din cate am auzit pe unii ca dupa 6 luni o sa imi revin... simt ca deja innebunesc.

parca as fi intr-un cerc, ma invart mereu in jurul suferintei

Răspuns Câştigător
| mystik a răspuns:

pb e ca tu nu i\ti doresti sa iti iei gindul de la ea, nu ca nu poti.
Doua boli nu se vindeca intr-o zi:dragostea si gripa. Dar amandoua se vindeca in timp si cu cat nu te mai gandesti la ele cu atat te vindeci mai repede.
Cel mai bine pentru tine este sa-ti refaci partea ranita. Gandeste-te ca nimeni nu este de neinlocuit, ca nu exista o persoana care sa fie perfectiunea absoluta iar daca era atat de minunata astazi era cu tine nu?
Am o intrebare: ai facut totul sa fii cu ea? daca, da, mergi mai departe fara nicio parere de rau, asta e viata,
fii constructiv, e viata ta si tu esti singurul care poate sa determine daca va fi o viata fericita sau nu. Fa ceea ce nu aveai timp inainte sa faci, du-te si vezi filme, citeste, du-te la sala, fa tot ceea ce te ajuta sa nu iti amintesti, si nu incerca sa o inlocuiesti cu alta pentru ca mereu va aparea comparatia in capu tau si va fi groaznic pentru pers cu care iesi! Cineva spunea :"Bucura-te ca s-a intamplat, nu ca s-a terminat!" si avea dreptate...Va veni si ziua cand vei fi "vindecat sufleteste " sa mergi mai departe! Si atunci imi vei da drptate! Nu te multumi cu frimituri, mai bine sa ai toata "painea".

Bafta multa in procesul de vindecare!

4 răspunsuri:
| Alisa a răspuns:

Offf, mai am inteles ca parintii ei v-au despartit. Asa ceva nu se face. Daca intr-adevar va iubiti nimeni si nimic nu va poate desparti. De ce nu ai mers sa vorbesti cu ai ei ca s avada ce fel de baiat e? De ce nu vorbesti cu ea? Crezi ca daca ea te iubeste ii este usor acum ca treceti prin toate astea?
Mergi, vorbesti cu ea, luptati impreuna pentru realtia voastra pentru ca numai asa o sa puteti fi impreuna. Parintii ei ce motive au ca sa o ia de langa tine? Ea este de acord cu asta? Nu face nimic?
Daca tu crezi ca aceasta fata merita lupta pentru ea, pentru iubirea ta, si nu o lasa sa se duca pe apa sambetei. Ea cati ani are?
Daca parintii ei nu sunt de acord si voi vreti sa fiti in continuare impreuna, vedeti-va pe ascuns cat puteti, nu e nevoie sa va despartiti si sa suferiti asa. Daca te iubeste fii sigur ca si ea sufera la fel de mult ca si tine. Daca a stat un an si ceva cu tine, nu cred ca a stat doar asa ca sa se afle in treaba.
Si mama mea vrea sa ma desparta de prietenul meu si mi-a facut atatea chestii: a dat in mine, m-a tinut inchisa in casa, fara laptop, fara telefon, daca am iesit a venit cu mine, etc. SI tot ma vad cu el si luptam impreuna. A venit sa vorbeasca cu parintii mei de atatea ori desi nu a rezolvat mare lucru pentru ca mama nu e de acord cu el, etc. Nici nu are motive.

Caut-o, vorbeste cu ea si incercati sa gasiti o solutie pentru voi ca sa va fie cat de cat bine. Nu renuntati asa usor. Pana acum cum va vedeati, pana sa intervina parintii ei?
Bafta multa!

| Dominicc a răspuns:

Pai... poate alta persoana iti va alina durereatongue

| flory_9483 a răspuns:

Asta ti se intampla deoarece tu ai iubit-o foarte mult, tu zici ca vrei sa o uiti dar inima ta nu accepta asta.Ca sa scapi trebuie sa ai in minte si in suflet buna vointa de a gasi pe altcineva. Daca tu nu gasesti pe altcineva nu vei putea scapa, te vei gandii mereu la ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Parerea mea e ca in lumea asta sunt o multime de fete frumoase care ti se potrivesc o sa uiti de ea spun asta pentru ca am19 ani si am trecut prin multe relati si in multe dintre ele am patit acelasi lucru si in plus timpul le rezolva pe toate. Mult noroc cu asta!