Ai putea folosi in primulrand Naldorex, No-Spa forte, Nurofen sau Algocalmin fiole. Dar te-as sfatui sa incerci sa iti prepari si sa bei zilnic 2-3 cani de ceai din ghimbir sau din conuri de hamei. Se pot folosi separat sau combinate intre ele in urma unor incercari pentru a vedea care este combinatia eficienta si daca si in cazul tau are aceleasi efecte excelente care in multe cazuri sunt chiar "miraculoase", prin reducere pana la disparitie a durerilor premenstruale. Multa sanatate!
Ai nurofen la mine fuctioneza si eu la menstruatie am dureri de moarte nici in pat nu pot sa stau nurofenu e poarte bun si un ceai de galbenele e bun si el
Nu iti opresc menstruatia. Eu iau ibalgin rapid si folosesc o sticla cu apa calda pe care o tin pe abdomen.
Buna, draga mea!
Ca si tine, stiu si eu cum e. Incearca sa iei Aulin (prafuri, sunt minunate) sau Ibuprofen. De altfel, e bine sa incalzesti niste apa si sa o pui intr-o sticla de plastic si sa o pui pe burtica. Ajuta foarte mult!
Nu opreste nicio menstruatie, stai linistita!
Poti incerca diferite medicamente, dar acestea nu iti vor opri menstruatia, si nici nu vor elimina durerea complet in cele mai multe cazuri, ci o vor ameliora. Asa simte de fiecare data si sor-mea, ca nu mai poate de durere si ii trece (partial sau total, n-am idee) cu Spasmocalm
Va multumesc frumos pentru sfaturi. Pana la urma, am stat intinsa in pat cu o sticla cu apa fierbinte pe burta si in ceva timp mi-a trecut. Oricum, data viitoare daca o sa am dureri mai mari o sa iau ce m-ati sfatuit.
Bananacantareata87 întreabă: