Te ambitionezi si te declari chiar daca nu va fi un rezultat favorabil, cine nu e capabil poate sa ceara ajutorul la cineva experimentat in asemenea cazuri.
Vorbeşti deschis şi sincer despre sentimentele ce le porţi în suflet. Eşti bărbat, trebuie să fii matur şi responsabil.Dar să ai puterea de a înţelege ce spune. Dacă te refuză, să te retragi din calea ei.pentru toate există un început, nimeni nu s-a născut învăţat.Şi nimeni nu a spus vreodată că e uşor să spui ce simţi.Dar trebuie să-ţi asumi răspunderea pentru consecinţele vorbelor şi faptelor tale.Nimeni nu face lucrurile în locul tău.Ai încredere în tine şi în ziua de azi.Nobody4Nobody.
Pai depinde :-) Cind e vorba de iubire cred ca trebuie sa fii foarte deschis si nu trebuie sa-ti fie rusine de ceva spun totu cum te simti si la ce te gindesti numai ai grija mai alege din vorbe :-) Persoana iubita merita sa stie ce inseamna ea pentru tine de nu se poate ca repede sa o pierzi :-) Trebue doar sat iti ei inima in dinti :-) Bafta
Sa nu o trimiti pe persoana iubita la lucru in Italia zii sa se tina de facultate ca altfel nu va mai vedeti
Sa incerci sa iti invingi teama si sa risti.Niciodata nu putem fi siguri daca vom fi acceptati sau vom primi un refuz; tocmai din aceasta cauza cel mai bine este sa ne incercam norocul.
Uneori nu ai nevoie de cuvinte pentru a arata ceea ce simti Demonstreaza-i prin anumite lucruri, isi va da seama sigur ca tii la ea... si daca simte si ea la fel totul va fi bine.
Hahahaha,nu trebuie sa-ti fie teama, s-ar putea sa pierzi aceasta persoana...sau s-ar putea sa fie mult prea tarziu cand crezi ca poti sa-i spui verde'n fata ce simti pentru ea! decide-te cat mai repede sa ii spui ceea ce simti fata de ea, nu e asa greu, gaseste un mod dragut prin care s-o inviti undeva si atunci marturiseste-i! daca vei stii cum sa o faci sunt sigura ca nu te va refuza.nu are ce sa ti se intample ^^ ai grija.
Ps : sa-mi spui daca ti-a fost de folos.
Sincer mi frica nu sunt frica de nimic da mi teama
anonim_4396 întreabă:
infires întreabă:
Anonima17191 întreabă: