| DClaudiu a întrebat:

Ce sa faci cand prietena te refuza tot mai des cand vrei sa faci dragoste pe motiv ca vreau sa fac prea multa dragoste.

15 răspunsuri:
| Roxaname a răspuns:

Ia o pauza prietene si fata are nevoie de linistea ei nu crezi ca s-a saturat si ea ia o pauza si dupa

| BiBieR a răspuns:

Daca si-a inceput de curand viata sexuala ( max 1 an). atunci respecta-i decizia, pentru ca e posibil sa aiba cateva dubii in legatura cu asta.

Eu zic sa stati de vorba despre treaba asta si sa afli ce ganduri are!

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Roxaname):

Dai pauza definitiv laughing

| Roxaname a răspuns (pentru PreaDulcePreaFin):

Daca zici tu...

Femeia care nu face sex, e ca o sticla gaola... o arunci

Sti ceva o femeie nu este facu-ta doar pentru asta femiea este o floare sa ai grija ca oricand altul ti-o poate fura...

Imi pare rau ca nu ai sesizat ca eram ironic sad

Stiam ca erai ironic dar pe bune este o sticla daca nu face sex o arunci asa o sa faci cu iubita ta sau ai deja...

Am 22 de ani... sexul e o necesitate, daca ma refuza de multe ori, atunci e o problema... si daca refuza sa discute cu mine, si continua cu faze de gen, vrei prea mult, atunci nu este ok. si fie ajung sa o insel, sau pur si simplu ne despartim, pentru ca sunt sigur ca este o problema undeva, nu ar zice ea fara nici un motiv e prea mult

Ma rog dar poate fata se simte prost ca crede ca pentru tine este doar un obiect si de aceea nu mai vrea

| Kiddy1998 a răspuns:

Incearca sa o intrebi de ce te refuza happy

| Alcyon a răspuns:

O accepti asa cum e. Este posibil sa aiba libidoul mai scazut ca al tau.

| 7639781254 a răspuns:

Iti spun de ce as refuza eu...As refuza sa fac sex de fiecare data cand vrea iubitul doar daca ar vrea foarte des si as ajunge la concluzia ca ma vede doar ca pe o jucarie sexuala. Poate asa gandeste si ea daca tu vrei sa te culci cu ea de nu stiu cate ori pe zi. Ati putea totusi sa aveti o conversatie pe tema asta si poate te lamureste unde e problema. Iti doresc bafta! :*

Femeia, nu o sa fie niciodata, un obiect, doar pentru ca tu ai intalnit doar profitori, nu inseamna ca toti sunt la fel

| Mataziceadevarul a răspuns:

Faceti sex, nu dragoste