Cel mai simplu, il intrebam pe baiat daca ar fi sa aleaga din noi doua pe cine ar alege-o
Eu as lasa sa treaca un timp de o luna doua sa vad pe care din noi doua le prefera si dca as observa caci pe prietena mea as lasa s-o iubeasca pe ea si eu mi-as cauta pe altcineva.
Daca sunteti prietene adevarate, renuntati amandoua la respectivul.Asa mi s-a intamplat si mie si prietenia a contat mai mult pentru amandoua . De fapt nu a fost placut... ne placea doar cum arata baiatul respectiv si ne-am dat seama amandoua cat de prost era baiatul, asa ca ne-am schimbat definitiv parerea despre el.
Sa renuntati amandoua daca prietenia voastra este veche si curata, pentru un baiat nu merita sa rupi relatia cu o fata, am trait o asemenea poveste si a iesit urat, acum as vrea sa nu fi facut aceea alegere.
Il faceti fericit in acelasi timp pe baiat.In timpul partidei de fericire aveti grija ca el sa fie dotat cu cartonase de la 1 la 10 si sa va acorde note.La sfirsit faceti punctajul si care are punctajul cel mai mare ramine cu el.Totul sa fie facut contra timp.Nu se acorda prelungiri.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: