Sa gasesti o simpla motivatie care sa nu te lase sa te opresti din a incerca. Mereu o sa intampini in viata situatii asemanatoare, desigur nu de fiecare data legat de iubire. Deci, orice ai face, mergi cu capul sus, si cu multa incredere in tine.
Mult noroc!
Depinde. Daca acel cineva te stie, face parte din anturajul tau si stie cum esti dar nu a ajuns s ate placa inseamna ca nu etsi genul sau, lasa-l in pace si in timp iti va trece si tie. Daca nu tecunoaste, n-ai tangente cu "cineva" atunci incerci sa-l cuceresti, sa-i arati cum esti si sa observi tu cum este el cu calitati si defecte
Glumesti? sunt indragostita pana peste cap de Jesse McCartney.dar el nici macar nu stie ca exist. :\
ce poti sa faci? te resemnezi...asta daca esti indragostit de o vedeta, ceea ce nu cred. daca esti indragostit de o persoana obisnuita faci ce ti-a spus utilizatorul care a dat primul raspuns.
Cucereste-o prin vorbe si fapte, vorbeste cu ea si spune`i ca o placi, fii sincer!
Nu stiu si eu am aceeasi situatie! dar ridic capul sus si incerc sa o cuceresc dar parca as fi un rahat in fata ei! NU STIU CE SA FAC!
Andreiii45 întreabă: