Arata-i ca esti un om demn de incredere, comunica limpede, sincer, ai rabdare si nu incerca sa pari altfel decat esti, da-i de inteles ca e important pentru tine si ai nevoie de el/ea. Nu ajuta sa arati interes sau "flirt" cu sexul opus cand deja ai pe cineva, sa eviti raspunsuri dand impresia ca ai ceva de ascuns, sa refuzi dialogul. Daca se intinde prea mult ii spui deschis si zambind ca e prea ofensiv si te inhiba. ori te respecta, ori nu. Dar de obicei gelozia e un tipar in comportamentul persoanei afectate mai mult decat ceva determinat de partener. Si e tare neplacut.
Pai spune-i unde te duci, fa lucruri mici, dar cu valoare pentru ea. De exemplu daca esti plecat, dai parola de la Y! M, sau rogo sa faca niste poze cu voi 2 si sa le puna la avatar. Dar ti-am spus, cel mai important suno, chiar daca esti la o petrecere, da-i mesaj de noapte buna. Nu sta fara sa o suni pentru ca se va supara.
Eu cred ca intr-o relatie trebuie sa existe incredere in prmul rand, daca nu e incredere nu e nimic, iar gelozia e o boala incurabila
Persoana gelosa nu are nevoie de motive pentru asi arata gelozia.motivele le gaseste singur chiar daca este un lucru minuscul.acum depinde daca este o atentie marita asupra ta sau gelozia in sine.ai grija, este o boala greu de vindecat.
SmileLife întreabă: